Nanda versus gratis urenregistratie

Sinds 1 november krijg je korting op Nanda vanaf twee licenties. Daar maken we veel bedrijven blij mee. Gek genoeg lijken we sinds 1 november toch wat vaker de opmerking te krijgen dat er ook gratis alternatieven zijn voor online urenregistratie. Dat vraagt om uitleg, wat krijg je nu precies voor die 5 euro die Nanda per maand kost en wat kan er mis zijn met gratis urenregistratie?   

gratis-urenregistratie-eurotekenEen pakket dat je geld oplevert

Nanda kost zonder korting 5 euro per gebruiker per maand, dat is dus 60 euro per jaar. We hebben het nooit onderzocht, maar we denken dat de gemiddelde Nanda gebruiker werkt voor een uurtarief van rond die prijs. Dat betekent dus dat Nanda zichzelf al heeft terugverdiend als je dankzij haar 1 uur per jaar minder vergeet te factureren. Nu ga ik er van uit dat je je administratie goed op orde hebt, maar weet je absoluut zeker dat je nooit een uur vergeet te factureren? Precies.

Voortdurende doorontwikkeling

Nanda is een veranderlijk type. De Nanda van nu is heel anders dan de Nanda van twee jaar geleden, omdat we goed naar haar gebruikers luisteren. Elke wens wordt genoteerd en heel vaak omgezet in een nieuwe feature of in een verbetering van dat wat er al was. Nanda wordt dus steeds mooier en handiger terwijl de prijs gelijk blijft.

Een tool waar echte mensen achter zitten

Een veel gehoord compliment is dat het Nanda team zo toegankelijk is en dat er echt naar gebruikers geluisterd wordt. We zijn direct bereikbaar via telefoon, chat of e-mail, en je kunt zelfs koffie komen drinken als je dat leuk vindt. En zeg nou zelf, dat communiceert toch veel sneller en prettiger dan een beeldscherm dat belooft binnen 5 werkdagen te reageren? Het is onze missie om mensen blij te maken en daar zijn persoonlijke gesprekken absoluut een onderdeel van.

gratis-urenregistratie-kadoGratis urenregistratie is nooit echt gratis

En om terug te komen op de titel van dit blog, natuurlijk zijn er ook gratis alternatieven voor online urenregistratie. Alleen is gratis nooit echt gratis. Linksom of rechtsom, de inspanning die geleverd moet worden om een urenregistratie tool te maken en in de lucht te houden zal betaald moeten worden. Is het dus niet door 5 euro per gebruiker per maand te rekenen, dan is het wel op een andere manier.

Mocht je naar aanleiding van dit verhaal nog vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet en probeer het eens. Pak de telefoon en bel me gewoon. Of start een chat sessie, dan reageer ik net zo snel. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Was dit artikel nuttig?