Goedkeuring van de uren - Nanda urenregistratie header

Goedkeuring van de uren in Nanda

Goedkeuring van de uren ontvangen

Nanda is een urenregistratiesysteem. Zij is gemaakt om uren te registreren en niet om de uren te verwerken zoals je met een projectadministratie of facturatiesysteem wel kunt. Je registreert in Nanda de uren en verwerkt deze in een ander programma.

Iedereen wilt op een andere manier zijn of haar uren verwerken. Het is lastig om alle wensen van iedereen tegemoet te komen, daarom geven wij jou de vrijheid om zelf te kiezen hoe en waar je de uren wilt verwerken.

Meerdere Nanda gebruikers werken aan projecten waarvoor zij goedkeuring van de uren moeten ontvangen. Hier leggen we je uit hoe je de uren kunt toesturen naar jouw klant zodat je goedkeuring van de uren kunt ontvangen en jouw gewerkte tijd kunt omzetten naar geld.

Zo werkt het:

  • In het Overzichtsscherm maak je een selectie van alle geboekte uren die je wilt laten goedkeuren. Je kunt de uren per periode, gebruiker, project of labels sorteren.
  • Vervolgens exporteer je deze uren naar Excel of Google Spreadsheet.
  • Deze sheet stuur je door naar de klant.
  • Zodra dit overzicht goedgekeurd wordt, kun je ze klaar maken voor facturatie.

 

Nanda is geen werkbonnen applicatie maar een urenregistratiesysteem die koppelbaar is aan facturatieprogramma’s. Ons doel is om zo’n gebruiksvriendelijke urenregistratie te maken dat mensen het ook daadwerkelijk gebruiken. Want pas dan heb je de gegevens waar je verder mee kunt.

Het voordeel van jouw uren te exporteren naar Excel of Google Spreadsheet en deze door te sturen naar jouw klant, is dat jij zelf kunt kiezen welke informatie je wel en niet wilt tonen. Meer informatie toevoegen of eruit halen; jouw overzicht is zo compleet.

Nanda export CSV naar Spreadsheet - goedkeuring van de uren

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over Nanda of de goedkeuring van de uren, stel ze ons gerust. We helpen je graag verder zodat Nanda ook voor jou werkt. Stuur ons een bericht of start gemakkelijk een chat met ons.

Nog geen Nanda account?

Heb je nog geen Nanda account maar wil je wel graag van start? Maak dan een proefaccount aan en probeer haar 14 dagen gratis en onbeperkt uit. In die tijd kun je wennen aan het registreren van je uren, dit moet nu eenmaal in je systeem komen. En ook leer je Nanda en haar handige functies goed kennen en zul je merken dat inzicht in je tijd fijn is om te hebben. Start vandaag nog!

Ontdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda