Nanda 3 Beta; daar is ze dan!

Nanda 3 Beta; daar is ze dan!

Wij zijn best een beetje trots

De afgelopen tijd hebben we ontzettend hard gewerkt en veel nagedacht. Nagedacht over een hoge gebruiksvriendelijkheid, de meest intuïtieve vormgeving en slimme features die jou helpen bij het gemakkelijk en compleet registreren van jouw uren. Want urenregistratie hoeft geen vervelende taak te zijn! Jouw urenregistratie is met Nanda 3 Beta voortaan heel snel en gemakkelijk ingevoerd. Hierdoor heb je altijd een goed inzicht van jouw bestede tijd.

 

Nanda 3 Beta Release- - wireframes

Wat is er nieuw?

Handige nieuwe features zijn bijvoorbeeld de mogelijkheid om voortaan ook in tijdblokken te boeken en labels die je vaak gebruikt als favoriet in te stellen, waardoor je ze direct kunt toevoegen aan een boeking. Maar er is natuurlijk nog veel meer nieuws! Hier vertellen we je alles over Nanda 3 Beta:

Ik wil meer weten over Nanda 3!

Vele gingen je voor

Toen onze developers Nanda 3 er klaar voor vonden, hebben we haar klaar gemaakt voor de vroegtijdige toegang. Met deze toegang konden huidige klanten die net zo enthousiast waren als wij alvast aan de slag met de nieuwste versie. Zij hebben ons voorzien van erg waardevolle feedback. Na het doorvoeren van de fijne feedback en het toevoegen van meer features is Nanda 3 waar ze nu is: in de Beta fase.

Wat betekent Beta?

Beta houdt in dat het product nog in ontwikkeling is. Wanneer de laatste features zijn toegevoegd is Nanda 3 compleet. Voor nu, want we hebben een hele stapel prachtige features klaar liggen die we daarna gaan ontwikkelen!

“Nanda 3 werkt heel fijn en ze is super gebruiksvriendelijk! Ook de Moneybird koppeling was zo gemaakt. Ja, ik ben hier blij mee!”

Aan de slag met Nanda 3?

Werk je nu nog met Nanda 2 en wil je aan de slag met Nanda 3? Stuur mij dan een berichtje via de chat of stuur een e-mail naar [email protected] en dan maken we dat voor je in orde! Heb je nog geen Nanda account en wil je deze aanmaken? Dan krijg je automatisch een Nanda 3 account en kun je direct van start 🙂

Chat