Nanda 2 stopt ermee. Tijd voor de nieuwe Nanda 3!

Nanda 2 stopt ermee. Tijd voor de nieuwe Nanda 3!

Van de verouderde Nanda 2 naar de vernieuwde Nanda 3

Op 18 december 2017 is Nanda 3 online gegaan en gaandeweg zijn er veel klanten van Nanda 2 overgestapt naar Nanda 3. Nieuwe klanten kregen gelijk een Nanda 3 account zodat zij alvast met deze vernieuwde en verbeterde versie aan de slag konden gaan. En nu is het moment daar dat we stoppen met het aanbieden van Nanda 2.

 

 Nanda urenoverzicht - Nanda 2 stopt ermee - van nanda 2 naar 3

De klanten die nog werken met deze versie worden vanaf 1 september 2018 overgezet naar Nanda 3. Al je huidige data (tijdregistraties, projecten, labels, abonnement, enz) gaan met je mee zodat je vanaf 1 september 2018 gewoon door kunt gaan met het registreren van jouw uren. Je zult hier geen hinder van ondervinden. Zodra de upgrade gelukt is, ontvang je een e-mail van ons met daarin de bevestiging en de informatie waar je voortaan kunt inloggen.

De upgrade zullen we in blokken doen, dus het kan zijn dat jouw account niet direct op 1 september zal worden overgezet, maar in de weken die daarop volgen. Aan de hand van de e-mail die je ontvangt weet je wanneer jouw account geüpgraded is. Ook kun je dan niet meer inloggen op Nanda 2.

 

“De upgrade van Nanda 2 naar Nanda 3 verliep heel soepel. En blij dat ik het gedaan heb, Nanda 3 werkt heel fijn en vernieuwend voor mij!”

Was dit artikel nuttig?

Wat is er anders aan Nanda 3?

Dit is de flink verbeterde en vernieuwde versie van Nanda 2. Er zijn nieuwe features beschikbaar, huidige features zijn aangepast en verbeterd, het overzichtsscherm heeft meer filter mogelijkheden en je kunt rechten voor gebruikers naar wens instellen. Bijvoorbeeld of gebruikers ook projecten en labels mogen aanmaken of tijdregistraties van anderen kunnen aanpassen.

Zoals met ieder nieuw programma zul je een beetje je weg moeten vinden. Maar wees gerust, het is nog steeds Nanda en ze is er nog steeds zodat jij gemakkelijk jouw uren kunt registreren. Om je op weg te helpen, hebben we ook voor Nanda 3 een kennisbank waarin je allerlei artikelen en video’s kunt vinden over de werking en features van Nanda 3. En natuurlijk staan wij voor je klaar als je ergens tegenaan loopt.

Laat mij de kennisbank zien

Nieuwe features en mogelijkheden

Een aantal van de nieuwe features en mogelijkheden zijn;

  • Uren in blokken registreren (bijvoorbeeld 3 uur) i.p.v. begin- en eindtijden
  • Labels een ster geven zodat je ze direct kunt aanklikken
  • Overzichten groeperen met meer diepgang en informatie
  • Overzichten rangschikken op datum, tijd, duur, account, enz.
  • Sneller de Moneybird koppeling maken en jouw uren factureren
  • Rechten voor gebruikers aanpassen zoals jij dat wilt
  • Uurtarieven instellen per project en daarmee de omzet van jouw gewerkte tijd zien
  • Mobiele apps die bijna alle functies van de webbrowser versie hebben

Deze handige features worden verder ook allemaal uitgelegd in de Nanda kennisbank.

 

Nanda urenoverzicht - Nanda 2 stopt ermee - mobiel en laptop

Vragen? Stel ze gerust, daar zijn wij voor

Heb je nog vragen over de overstap naar Nanda 3, aarzel niet en stel ze ons vooral. Wij zijn via de e-mail te bereiken op [email protected], telefonisch op 010 303 19 40 of via de chat op deze website. Wil je graag dat wij jouw account nu upgraden naar Nanda 3? Dat kan! Laat het ons even weten en dan maken wij dit in orde voor je.

Was dit artikel nuttig?

Chat