Functie vervalt: telefoongesprek tijden registreren

Functie vervalt: telefoongesprek tijden registreren

Telefoongesprek tijden registreren

Nanda helpt jou om de tijden te registreren die je besteed aan het bellen. Wie de Android app heeft en deze functie aan heeft staan, wordt door Nanda geholpen. Je krijgt een oproep binnen of jij belt iemand op, dan registreert Nanda die tijd voor je. Zo weet je altijd precies hoeveel tijd je hebt besteed aan het bellen. Maar helaas kom deze functie te vervallen.

Waarom?

Google heeft haar privacyregels voor Android aangepast. Apps in de Google Play Store moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Één van die voorwaarden is dat wanneer je dit soort dingen wilt ‘tracken’, je ook een optie moet hebben in diezelfde app om te kunnen bellen of berichten versturen. En deze app moet als standaard telefoon of sms ingesteld zijn op het apparaat. En dit alles is niet mogelijk met Nanda.

Met de Nanda voor Android kun je tijden registreren onderweg, maar geen berichten verzenden of bellen. En daarom moeten we helaas deze handige functie verwijderen, het is niet meer toegestaan volgens de regels van Google. Ook wij vinden het jammer, want wij gebruikte deze functie zelf ook. Maar het is helaas niet anders, we kunnen het niet mooier maken dan dit. We hopen op je begrip.

 

Nanda urenoverzicht - Functie vervalt telefoongesprek tijden registreren - Android

Was dit artikel nuttig?

Chat