Zo verdien je Nanda makkelijk terug, en meer!

Zo verdien je Nanda makkelijk terug, en meer!

Nanda is niet gratis. Sommige mensen vinden dat jammer. De meeste gebruikers van Nanda Urenoverzicht maken er gelukkig geen punt van dat ze voor een maandlicentie €5 per gebruiker betalen. En weet je waarom ze daar geen punt van maken? Precies, omdat ze dat geld zó hebben terugverdiend, en meer!

inzicht door nandaInzicht in waar je uren blijven

Nanda brengt ze namelijk inzicht. Ze weten waar hun uren blijven en welke uren wel en geen geld opleveren. Als je weet hoeveel uren er bijvoorbeeld in netwerken gaan zitten en wat die uren in harde euro’s opleveren, kun je ook bedenken of je je uren misschien beter aan iets anders kunt besteden. ‘Dit had ik jaren eerder willen weten, wat zou ik de dingen dan anders aangepakt hebben!’ hoorde ik een klant pas zeggen. Wij begrijpen dat wel.

Vergeet geen uur meer te factureren

Nanda gebruikers weten dat ze hun urenregistratie al hebben terugverdiend als ze per jaarlicentie één uur minder vergeten te factureren. Dingen vergeten is heel menselijk, maar soms kost iets vergeten je meer dan je lief is. Er even van uitgaande dat je bedrijf geen vrijwilligerswerk doet en je een redelijk uurtarief rekent, is één uur ongeveer het verschil tussen iets betalen voor Nanda, of dat Nanda geld oplevert.

offreren met nandaVoortaan kloppen offertes als een bus

Een offerte kun je natuurlijk op gevoel maken. Je weet immers prima hoe lang je ongeveer over een bepaalde klus doet. Het mooie van een kloppende urenregistratie is dat je je gevoel kunt toetsen. Onze ervaring leert dat je veel dingen heel goed op je gevoel kunt doen, maar niet alles. Een grote offerte kun je beter baseren op ervaringen uit het verleden dan op je onderbuikgevoel. Het loont zeker de moeite om eens te bekijken hoe een vergelijkbaar project in het verleden gelopen is.

Conclusie: Nanda kost geen geld, Nanda levert juist geld op

Je ziet: Nanda kost geen geld, Nanda levert juist geld op. Doordat je zonder enige moeite in beeld hebt welke uren je nog moet factureren. Omdat je inzicht krijgt en je daardoor het percentage facturabele uren kunt vergroten. En omdat je nooit meer nat gaat doordat je te optimistisch bent geweest toen je een offerte maakte. Als je Nanda goed gebruikt kun je dus veel meer verdienen dan ze aan licenties kost.

Was dit artikel nuttig?