De ervaring van Floor Polak

Floor Polak
Onderwijskundig ontwerper

LinkedIn

Wat heeft Nanda mij gebracht?

Toen ik in 2016 voor mijzelf begon, wilde ik mijn administratie vanaf het eerste moment graag goed regelen. Mijn financiële boekhouding vind ik uiteraard van belang, maar ik wil ook overzichtelijk bijhouden waar ik mijn uren aan besteed. Natuurlijk om de belastingdienst tevreden te houden bij een eventuele controle, maar vooral ook voor mijn eigen overzicht. Als zelfstandig adviseur in het (beroeps)onderwijs maak ik naast betaalde uren ook veel niet betaalde uren; acquisitie, boekhouding, administratie, reistijd die niet vergoed wordt etc. Ik vind het prettig met enige regelmaat te kunnen bezien of dat wat ik allemaal doe in verhouding staat met wat het me uiteindelijk financieel oplevert.

Floor Polak - recensie - Nanda urenregistratie - quote 2

Samenwerken

In eerste instantie was ik van plan zelf een Exceloverzicht bij te gaan houden. Maar omdat ik veel samenwerk met 3 collega’s in ons collectief de Leermeesters zijn we samen op zoek gegaan naar of er systemen bestonden waar we ook gezamenlijk makkelijk in kunnen werken. Onafhankelijk van elkaar kwamen we uit bij Nanda. Mijn keus viel op Nanda omdat het een systeem is zonder poespas; ik schrijf mijn uren zoals ik dat ook zou doen in de Excel die ik voor ogen had. Door middel van de labels kan ik makkelijk duiden of het uren zijn die ik kan factureren, en de projectlimiet maakt dat ik in één oogopslag kan zien hoeveel te besteden uren ik nog bij een bepaalde klant open heb staan.

Uiteindelijk hebben wij als collectief niet gekozen om onze Nanda accounts aan elkaar te koppelen, omdat niet iedereen verplicht digitaal alle uren bij wil houden. En omdat niet alle projecten voor iedereen inzichtelijk hoeven te zijn. Degene die wel met Nanda werken gebruiken de exportfunctie om de uren die we in Nanda op een bepaald project hebben geschreven dat voor ons collectief van belang is in een paar klikken te plakken in het overzicht dat we als collectief bijhouden.

Persoonlijk contact

Naast dat Nanda heel prettig is in gebruik, stel ik het persoonlijke contact zeer op prijs. Wanneer je een vraag hebt of ergens niet uit komt word je via de chat functie direct geholpen. Toen ik Nanda net aan het gebruiken was heb ik daar regelmaat gebruik van gemaakt. Op zich wijst het systeem zich vanzelf, maar als je makkelijk om hulp kunt vragen wanneer je er niet uit denkt te komen maak ik daar graag gebruik van! Heb je een vraag waarvan het antwoord even uitgezocht moet worden dan krijg je uiterlijk de volgende dag al bericht terug. Leuk om te zien dat mijn verzoek om zelf in te kunnen stellen of je jouw geschreven uren van oud naar nieuw, of van nieuw naar oud wil zien zo snel is opgepakt!

Recensie Floor Polak Nanda urenregistratie quote

Door Nanda te gebruiken heb ik naast mijn Outlook agenda een mooi overzicht van de uren die ik aan mijn onderneming besteed. Doordat ik zelf mijn projecten en labels kan kiezen heb ik in een paar klikken overzicht op waar ik in een bepaalde periode mee bezig ben geweest en of mijn effort zich voldoende uitbetaald. Op die manier kan ik bewuster verder bouwen aan mijn positie als zelfstandige!

Ook starten met Nanda?

Wil jij net zoals Floor ook inzicht in je uren krijgen en werken aan je positie als ZZP’er? Dan kun je daar vandaag nog mee starten. Je kunt Nanda 14 dagen gratis uitproberen zonder dat je ergens aan vast zit. Ontdek hoe gemakkelijk het bijhouden van je uren kan zijn en ervaar hoe fijn het is om de grip op je tijd te hebben.

Ontdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda