Over ons

Het team dat een hekel had aan urenregistratie.

Er was eens…

Acht jaar geleden ontstond intern het idee om onze uren bij te houden. Zo konden we kritischer naar de inzet van onze tijd kijken en die verbeteren. Meerdere urenregistratie programma’s zijn toen de revue gepasseerd, maar omdat de programma’s niet snel en makkelijk genoeg in gebruik waren namen deze meer tijd in beslag dan ze opleveren. En doordat de apps best wel onlogisch in het gebruik waren kwamen de mannen en vrouwen van Presis in opstand. Want IT mensen hebben al gauw de eigenschap wat koppig te worden wanneer het niet functioneert zoals zou moeten. Na ontstemde uitroepen van het team melde Kees-Jan: “Als jullie het allemaal zo goed weten, bouw die applicatie dan zelf maar”.

En laten we bij Presis nou net een aantal handige en slimme programmeurs in huis hebben die houden van weboplossingen die gewoon werken. Zo gemeld, zo gedaan. In de loop van de tijd bouwden wij een eigen urenregistratie tool, waarin het bijhouden van de uren wél makkelijk en snel ging. Waarvan het gebruik gewoon logisch was. Waarmee tijd werd bespaard. Waardoor de eerste versie van was Nanda geboren.

Kees-Jan - Team Nanda
Kees-Jan Diepstraten
Founder. Draagt hele rare schoenen met tenen.
Myra - Team Nanda
Myra van der Merwe
Back-end. Woont in Antwerpen maar is geen Belg.
Carsten Alsemgeest
Front-end. Is in zijn andere leven brandweerman.
Daimy - Team Nanda
Daimy Schreuder
Marketing & communicatie. Geeft de katten van Nanda snoepjes.
Pim - Team Nanda
Pim Schaaf
Frond-end. Werkt vanuit verschillende landen.
Francine - Team Nanda
Francine van den Brink
Marketing. Is gek op giraffen en pinguïns.

En toen…

We moeten iets bekennen. Een tijd lang waren we egoïstisch. We hielden Nanda en al haar geweldige functies voor onszelf. Maar toen werd Nanda beter. En beter. En beter. En we bedachten dat als wij vooruitgang boekten door onze urenregistratie, andere bedrijven dat ook konden. En dat was voor iedereen een goede zet.
Na een tijd op stal gestaan te hebben werd Nanda losgelaten in de weide van het Wereld Wijde Web. Bedrijven en ondernemers gingen Nanda gebruiken en kregen onmiddellijk inzicht in hun tijd. Ze werden productiever. Ze werden effectiever. Ze boekten resultaten. Ze werden gelukkiger. En daar worden wij gelukkig van.

En nu

Nu, 8 jaar later, is Nanda voor vele ondernemers en bedrijven onmisbaar. Ze heeft zich in die tijd uitgebreid en ontwikkeld en ook wij hebben veel geleerd. Bijvoorbeeld dat we nog lang niet klaar zijn. We blijven Nanda beter maken. De feedback en tips van klanten hebben ons gebracht naar waar we nu zijn: Nanda 3. Deze versie heeft nog meer features om jouw urenregistratie sneller, simpeler en slimmer te maken. We weten onderhand precies wat we met onze uren gedaan hebben. Nu is het tijd om nog meer te doen. En daarvoor moeten we weten wat jij nodig hebt. Laat dus vooral wat van je horen. Vinden we alleen maar leuk.

Onze visie

Wij willen je gelukkig maken. Door Nanda constant te ontwikkelen en aan te passen aan onze gebruikers worden nu ZZP’ers, grote teams en kleine teams, van designers tot accountants, gelukkig van Nanda. Hier zijn we trots op. Om je gelukkig te houden staan we altijd klaar om je te ondersteunen met tips, ideeën en je vragen. Wij helpen je met Nanda, zodat Nanda jou kan helpen. En dat zullen we altijd blijven doen!