Nanda urenoverzicht - Over ons header

Over ons

Het team dat een hekel had aan urenregistratie.

Er was eens..

Acht jaar geleden ontstond intern bij Presis, de makers van Nanda, het idee om onze uren bij te houden. Zo konden we kritischer naar de inzet van onze tijd kijken en die verbeteren. Meerdere urenregistratie programma’s zijn toen de revue gepasseerd, maar omdat de programma’s niet fijn en vriendelijk genoeg waren maakte zij ons leven moeilijker in plaats van makkelijker. De mannen en vrouwen van Presis kwamen in opstand. Want IT mensen hebben al gauw de eigenschap wat koppig te worden wanneer het niet functioneert zoals zou moeten. Na ontstemde uitroepen van het team melde Kees-Jan: “Als jullie het allemaal zo goed weten, bouw die applicatie dan zelf maar!”.

Zo gezegd..

En laten we bij Presis nou net een aantal handige en slimme programmeurs in huis hebben die houden van oplossingen die gewoon werken. Zo gezegd, zo gedaan. In de loop van de tijd bouwden wij een eigen urenregistratie tool waarin het bijhouden van de uren wél fijn, vriendelijk en snel ging. Waarvan het gebruik gewoon logisch was. Waarmee tijd werd bespaard. Waardoor de eerste versie van was Nanda geboren.

En toen…

Een lange tijd hebben we Nanda en al haar geweldige functies voor onszelf gehouden. Maar toen werd Nanda beter. En beter. Toen bedachten we dat wanneer wij vooruitgang boekten door onze urenregistratie, dat andere bedrijven dat ook konden doen. En dat was voor iedereen een goede zet. Bedrijven en ondernemers gingen Nanda gebruiken en kregen onmiddellijk inzicht in hun tijd. Ze werden productiever. Ze werden effectiever. Ze boekten resultaten. En daar worden wij gelukkig van.

Nanda urenoverzicht - urenregistratie - Over ons

En nu

Nu, 8 jaar later, is Nanda voor vele ondernemers en bedrijven onmisbaar. Ze heeft zich in die tijd uitgebreid en ontwikkeld en ook wij hebben veel geleerd. Bijvoorbeeld dat we nog lang niet klaar zijn. We blijven Nanda beter maken. De feedback en tips van klanten hebben ons gebracht naar waar we nu zijn: Nanda 3. Deze versie heeft nog meer features om jouw urenregistratie sneller, simpeler en slimmer te maken. We weten onderhand precies wat we met onze uren gedaan hebben. Nu is het tijd om nog meer te doen. En daarvoor horen we graag alle feedback aan die we kunnen krijgen zodat we gericht Nanda kunnen doorontwikkelen. Wil je jouw feedback met ons delen? Mail ons en we zijn je onwijs dankbaar!

Onze visie

Wij willen je gelukkig maken. Door Nanda constant te ontwikkelen voor onze gebruikers worden nu ZZP’ers, grote en kleine teams, van designers tot administratiekantoren, gelukkig van Nanda. Hier zijn we trots op. Om je gelukkig te houden staan we altijd klaar om je te ondersteunen met tips, ideeën en je vragen. Wij helpen je met Nanda, zodat Nanda jou kan helpen.

Nog geen Nanda account? Je kunt haar 14 dagen gratis en onbeperkt uitproberen, zonder dat je vast zit aan contracten. Jouw proefperiode starten?

Start vandaag jouw gratis proefperiode!Probeer Nanda 14 dagen gratis uit