De ervaring van Koen van Manen

Koen van Manen - KRM Administratie - Nanda urenregistratie

Koen van Manen
Financieel Adviseur bij KRM Administratie

Website

Even voorstellen

De VOF KRM Administratie is een jong administratie- en advieskantoor. KRM Administratie is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee vrienden, Koen van Manen en Koen Remerink, met een bedrijfseconomische achtergrond en een gezamenlijke naam en passie: de financiële sector

Wat heeft Nanda jullie gebracht?

Bij KRM Administratie hielden wij voorheen geen uren bij. Wij stelde een overeenkomst op met de klant op basis van een schatting hoeveel uur er in bepaalde werkzaamheden (jaarrekeningen, aangiftes, administratie boeken, enzovoorts) zou gaan zitten.

Koen van Manen - KRM Administratie - recensie - Nanda urenregistratie

Maar, met een schatting hebben wij en onze klanten geen zekerheid. Dus besloten we om de uren te gaan bijhouden in Nanda. Zo kunnen wij aan het einde van het jaar de twee lijsten naast elkaar houden, de gemaakte schatting en de daadwerkelijke uren en bekijken wat de verschillen zijn.

We kunnen nu door Nanda goed zien hoeveel uur we per klant bezig zijn. En dit vergelijken met wat we vooraf begroot hebben en zo nodig passen we de opdrachtovereenkomst met de klant voor het jaar erop aan.

Wil je ook meer inzicht?

Herken jij ook het probleem van Koen, dat je altijd op basis van schattingen werkt? En wil je voortaan werken op basis van kennis van de uren? Start dan nu jouw 14 dagen gratis proefaccount en ga aan de slag met Nanda en het registreren van jouw uren.

Ontdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda