Online urenregistratie software, 5 voordelen

Online urenregistratie software, 5 voordelen

Online urenregistratie software kent een aantal voordelen boven een papieren of offline urenregistratie. Werk je nu nog met een Excel document of een agenda, dan is het zeker de moeite waard om eens na te denken over online urenregistratie software, we noemen wat voordelen:

online urenregistratie software overal1. Overal beschikbaar

De kracht van online urenregistratie software ligt in het feit dat je het overal beschikbaar hebt. Omdat het een cloud dienst betreft kun je vanaf je eigen computer bij je gegevens, maar bijvoorbeeld ook van de computer van een relatie. Je opent een browser, tikt jouwbedrijfsnaam.urenoverzicht.nl in, logt in met je eigen gegevens et voilá, je kunt aan de slag in je eigen beveiligde omgeving.

2. Wij maken de backup voor je

Een ander voordeel van online urenregistratie software is dat je zelf geen backup meer hoeft te maken, dat doen wij voor je. Wat er ook gebeurt, je urenregistratie is dus altijd veilig en zo weer op te vragen vanaf een willekeurige computer, tablet of telefoon met een internetverbinding.

3. Betalen naar gebruik

Je schaft geen duur pakket aan, maar een voordelige licentie per gebruiker voor een bepaalde periode. Als het aantal gebruikers binnen je bedrijf sterkt fluctueert is een korte licentieduur aan te raden, omdat je dan nooit meer betaalt dan je gebruikt. Is het aantal gebruikers redelijk stabiel, dan kun je voor je eigen gemak ook voor een langere licentieduur kiezen. Het is maar net wat bij jouw bedrijf past.

urenregistratie en samenwerken4. Samenwerken met collega’s

Als je vaak met een aantal mensen samenwerkt op een bepaald project kun je ook een overzicht maken van alle uren die geboekt zijn op dit project. Of van de uren van bepaalde personen, of van de uren in een bepaalde periode. Eigelijk kun je door een juiste inrichting van je urenregistratie elk overzicht maken dat je wilt. En zo geen uur over het hoofd zien en de vinger aan de pols houden terwijl het project loopt, dat is wellicht het grootste voordeel.

5. Online urenregistratie software op je mobiel

Waarschijnlijk wil je je online urenregistratie ook op je mobiel gebruiken, dat is gelukkig geen probleem. Er is een mobiele app voor iOS en Android beschikbaar in de stores. Hierop log je in met de gegevens die je ook in de webapplicatie gebruikt en je kunt direct je urenregistratie bijwerken, waar je ook bent.

Gratis uitproberen?

Om te zien of online urenregistratie software iets voor je is kun je je gratis registreren. De eerste maand krijg je dan van ons om goed te kunnen testen met zo veel mensen als je wilt. Je krijgt natuurlijk de beschikking over alle functies die ook in de betaalde versie zijn opgenomen. En besluit je na een maand toch te stoppen, dan gaan we je echt niet stalken. Beloofd!

Was dit artikel nuttig?