Betaalbare urenregistratie

De eerste 14 dagen krijg je cadeau.
5
per gebruiker p/m
Start gratis proefperiode
en ontdek zelf waarom 5.000 ondernemers je voorgingen

Betaalbare urenregistratie

Nanda Urenregistratie - Betaalbare urenregistratieMaak kennis met Nanda: dé snelle, slimme en betaalbare urenregistratie app.

We doen niet aan contracten waar je aan vast zit. Je behoeften en omgeving kunnen snel veranderen, daarom geven we jou vrijheid. De keuze is aan jou.

Nanda werkt zolang je betaalt. Wij schrijven niets zomaar van je rekening af. Besluit je even geen gebruik te maken van Nanda, dan betaal je heel simpel niet. Je account blijft gewoon bestaan en je gegevens zijn toegankelijk zodra je de licentie weer verlengt. De betaalbare urenregistratie van Nanda is net zo flexibel als jij bent.

Allround DJ Melvin - Nanda urenoverzicht

Als DJ wist ik nooit precies hoeveel tijd ik nu precies aan een optreden kwijt was. Dankzij Nanda heb ik nu een compleet overzicht van de bestede tijd voor al mijn werkzaamheden. Nanda werkt gewoon, dat geeft me overzicht en een rustig gevoel

Kan ik later meer gebruikers toevoegen?

Ja dat kan. Je kunt nieuwe gebruikers toevoegen, verwijderen of je account pauzeren. Alles kan van maand tot maand. Je zit niet vast aan vervelende contracten.

Kan ik per jaar betalen?

Je kunt abonnementen aanschaffen per maand, drie maanden, zes maanden, 1 jaar of 2 jaar. Wat voor jou prettig is, je hebt zelf de keuze.

Hoe kan ik mijn licentie afrekenen?

Met iDeal, Bancontact of met Creditcard reken je eenvoudig je licenties af. Is betalen via iDeal, Bancontact of Creditcard niet mogelijk voor jou? Neem dan contact met ons op. Dan verlengen wij de licentie(s) voor je en sturen je de factuur toe die je daarna kunt voldoen.

Nanda urenoverzicht - Betaalbare urenregistratie- iDeal, bancontact en creditcard

Zijn mijn gegevens veilig?

Je krijgt een persoonlijke beveiligde omgeving. Alle verbindingen lopen via een beveiligde SSL verbinding. Er wordt dagelijks een backup van al je gegevens gemaakt zodat ze nooit verloren gaan. Zelfs als je Nanda een maand niet gebruikt. Je gegevens raken wij niet kwijt.

Kan ik Nanda gratis uitproberen?

Ja, je kunt Nanda 14 dagen gratis uitproberen. Alle functionaliteiten en koppelingen zijn te gebruiken en je kunt zoveel gebruikers aanmaken als je wilt. Je kunt alles testen, uitproberen en genieten van wat Nanda je biedt. Het betaalde account is hetzelfde als het proefaccount: Wat je ziet is wat je krijgt. Wil je starten met de betaalbare urenregistratie, dan kun je hier een account aanmaken.

Is mijn privacy beschermd?

Wij vinden jouw privacy belangrijk en zullen deze ook niet schenden. We zullen jouw gegevens nooit misbruiken. Natuurlijk ook je betaalgegevens niet. Zo hoef je geen betaalgegevens achter te laten wanneer je een proefaccount aanmaakt. Dit komt pas zodra je licenties wilt aanschaffen. En die betaling vindt plaats via een goed beveiligde verbinding. Zoals we het zelf ook graag hebben. Hoe het is geregeld met de AVG wetgeving? Ook dat vertellen we je graag.

Kunnen jullie mij helpen als het nodig is?

Jouw vragen beantwoorden we in onze kennisbank. Mocht je het antwoord daar niet vinden dan kun je bereiken via de mail op [email protected], telefonisch op 010 303 19 40 of heel gemakkelijk via de chat op de website.

Probeer Nanda gratisDe eerste maand gratis, geen contract en maandelijks opzegbaar

Patrick Schappert - Nanda urenoverzicht

Ik ben veel onderweg heb ik geen tijd voor omslachtige programma’s. Nanda is voor mij de perfecte oplossing: doeltreffend en simpel in gebruik, dit is volgens mij het beste urenregistratie voor mensen die veel onderweg zijn.