Nanda urenoverzicht - urenregistratie voor zzp

Urenregistratie voor ZZP’ers

Inzicht waar je uren nu daadwerkelijk in zijn gaan zitten. En direct Belastingproof.

Jouw tijdsbesteding, direct inzichtelijk

 

Nanda urenoverzicht - Overzichtelijk Inzicht

Inzicht waar je uren daadwerkelijk in zijn gaan zitten

Nanda urenoverzicht - urencriterium check Belastingdienst

Voldoen aan het urencriterium van de Belastingdienst

Nanda urenoverzicht - Moneybird koppeling logo MB Factureren

Koppeling met Moneybird voor een snelle facturatie

Nanda is de urenregistratie voor ZZP’ers

Als ZZP’er werk je vaak aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Je bent vaak flexibel en als een klant tussendoor nog even iets aangepast wilt hebben, is dat voor jou geen probleem. Je maakt tijd vrij, schuift het een en ander en zorgt dat je het regelt. Dat is nou juist wat klanten zo aan jou waarderen, je inzet, meedenken en harde werken.

Maar heb je door jouw drukke agenda en flexibiliteit wel goed inzicht in de uren die je gemaakt hebt voor iedere klant? Of ontgaat je wel eens iets omdat je zo lekker bezig bent? Daar kunnen wij jou bij helpen met Nanda, de urenregistratie voor ZZP’ers.

Maak jouw 14 dagen gratis proefaccount aan
Anne marie van catz - Nanda urenoverzicht

Nanda zorgt er voor dát ik mijn uren registreer en daardoor niet aan het eind van de dag moet terugkijken wat ik gedaan heb en in hoeveel tijd. Dit maakt mijn urenadministratie accurater en completer voor zowel mijn eigen administratie als voor de klant.

Het moet snel, simpel en slim zijn

Wij begrijpen dat je soms zo op kunt gaan in je werk dat je uren bijhouden er even inschiet. De urenregistratie voor ZZP’ers moet dus vooral snel, simpel en slim zijn.

Met Nanda duurt een volledige boeking, mét een nieuw project en label aanmaken, 15 seconden. heb je geen nieuwe projecten aan te maken? Dan ben je dus nog sneller klaar.

Maak gratis account aan

 

Voldoen aan het urencriterium

Als ZZP’er kun in aanmerking komen voor de ondernemersaftrek. De catch; je moet wel voldoen aan het urencriterium van de Belastingdienst. Nanda helpt jou om de uren makkelijk in te voeren en ze daarna georganiseerd te houden. Hierdoor kun jij gemakkelijk aantonen dat je voldoet aan de 1.225 uur door ze erbij te pakken in het overzichtsscherm.

Meer over het urencriterium.

Nanda urenoverzicht - downloaden Exporteren

Gemakkelijk jouw overzichten exporteren naar Excel

Nanda urenoverzicht - Mobiele apps Mobiel

Gratis mobiele apps voor iOS en Android voor onderweg

Nanda urenoverzicht - Tijdlimieten Tijdlimieten

Tijdlimieten om binnen de afgesproken tijd te blijven

Export naar Excel of Moneybird

Het kan zijn dat een klant een overzicht van de uren wilt ontvangen. In het overzichtsscherm klik je zo de uren bij elkaar, gebruik je de groeperen functie voor meer overzicht en je bent klaar om te exporteren naar Excel.

Kun je direct de factuur sturen? Met de Moneybird koppeling heb je dit zo geregeld. Geen dubbel werk en dat scheelt je een hoop kostbare tijd.

Je uren staan altijd veilig

Om Nanda te gebruiken hoef je niets te installeren op je computer. Je opent je browser en kunt uren registreren. Mocht je computer crashen, dan staan jouw uren altijd veilig en ben je niets kwijt. Ben je vaak onderweg? Met de gratis mobiele apps voor iOS en Android kun je altijd en overal jouw uren registreren. En ook deze boekingen raak je uiteraard niet kwijt wanneer er iets met je mobiel gebeurt.

Maak gratis account aan

Nanda kennisbank

“Hoe maak ik projecten aan?”, “Waar dienen labels voor?”, “Hoe voeg ik extra gebruikers toe?”, “Hoe pas ik zichtbaarheid van mijn uren aan?”. Alle Nanda vragen beantwoorden we in de kennisbank. Hier lees je over alle slimme functies en mogelijkheden van Nanda.

Naar de kennisbank

Floor Polak - Nanda urenregistratie - recensie

Door middel van de labels kan ik makkelijk duiden of het uren zijn die ik kan factureren. En de projectlimiet maakt dat ik in één oogopslag kan zien hoeveel te besteden uren ik nog bij een bepaalde klant open heb staan.

Lees verder