Nanda urenoverzicht - Waarom Nanda kiezen - uren registreren

Ontdek Nanda

Online uren registreren met Nanda

✔ Exporteren naar Excel en Spreadsheets

✔ Koppeling met facturatieprogramma Moneybird

✔ Gratis mobiele apps

✔ Een overzichtelijke organisatiestructuur

✔ Tijdlimieten instellen om binnen de afgesproken tijd te blijven

✔ Uurtarief per project instellen

✔ Zichtbaarheid van de uren aanpassen

✔ Telefoongesprek tijden registreren op de Android app

✔ Rechten gebruikers aanpassen

Hoe al deze handige features werken? Dat vertellen we je allemaal in onze kennisbank!

1 Nanda urenoverzicht - Online uren registreren - Overal registreren

Overal uren registreren

Snel, simpel en slim uren registreren met Nanda. Op ieder apparaat met toegang tot internet. Zowel in de webbrowser als met de gratis mobiele apps voor iOS en Android. Waar je ook bent, jij kunt je uren bijhouden.

 

1 Nanda urenoverzicht - Online uren registreren - Excel export

Inzichten waar je wat aan hebt

‘Wat heb ik deze week nu eigenlijk gedaan?’. Registreer jij je uren in Nanda, dan kun je overzichten per periode, project, klant, medewerker en labels samenstellen. Inzicht krijgen, bijsturen en daarmee meer bereiken: Nanda helpt je.

 

Nanda urenoverzicht - Online uren registreren -online gemak

Online gemak

Je hoeft geen software programma te installeren op jouw computer om aan de slag te kunnen met Nanda. Gewoon lekker makkelijk online. Zodat jij snel toegang hebt én je geen zorgen hoeft te maken om updates. Dit regelen wij voor je.

 

“Verbeteringen doorvoeren in de werkprocessen en vervolgens efficiënter aan het werk gaan!”

Samenwerken als een team

Tijdens het overleg bespreken jullie de gang van zaken en wie wat gedaan heeft. En dan blijkt dat jullie de hele week volledig langs elkaar heen hebben gewerkt. Met Nanda voorkom je dit. Vragen als “Wat hebben we deze week allemaal gedaan?”, “Hoeveel uur zijn wij aan dit project kwijt geweest?” en “Hoeveel uur kunnen we factureren?” zijn direct inzichtelijk voor het hele team.

Krijg de controle over jouw tijdProbeer Nanda nu 14 dagen helemaal gratis uit!

Nanda urenoverzicht - Online uren registreren - Tijdbudgetten

Binnen de tijd blijven

Heb je een vast tijdbudget met een klant afgesproken? Om in te zien hoeveel tijd je nog over hebt voor het project stel je een tijdslimiet in. Bij iedere tijdregistratie zie je hoeveel budget er nog over is. Dag onverwachte overschrijdingen!

 

Geld verdienen

Hoe sneller jij een factuur kan maken, hoe eerder je betaald krijgt. Het is dus fijn als dit eenvoudig kan. Met de handige koppeling tussen Nanda en Moneybird maak je heel gemakkelijk en snel facturen. Zo wordt jouw tijd geld waard.

 

Nanda urenoverzicht - Online uren registreren - Kennisbank

Nanda Kennisbank

In de kennisbank leggen we alle functies van Nanda aan je uit; Hoe je projecten, organisaties en labels kunt aanmaken, gebruikers kunt toevoegen, de zichtbaarheid van uren kunt aanpassen, de rechten per gebruikersgroep kunt instellen en nog veel meer. Ga naar de kennisbank.

 

Nanda Urenoverzicht - Frank Janssen - Frankwatching

Het gebruik van Nanda zorgt voor een consequente registratie, hoe groot je team ook is. Doordat Nanda erg intuïtief werkt, kostte het de teamleden ook geen enkele moeite om ermee aan de slag te laten gaan!

Lees verder

Je kunt met Nanda meer dan alleen uren registreren

Ja, Nanda is een urenregistratie. Nee, geen boekhoudprogramma of planningstool. Maar toch kun je meer dan enkel je uren registreren.

Kilometerregistratie - Nanda urenregistratie - online uren registreren   Kilometerregistratie in Nanda

Is Nanda een gecertificeerde kilometerregistratie? Nee. Het blijkt dat vrij weinig urenregistraties hier écht aan voldoen volgens de wet. Wil je graag jouw kilometers registreren in Nanda, dan kan dat zeker. Je kunt gemakkelijk bijhouden hoeveel kilometers je bijvoorbeeld hebt gereden voor je klanten. Soms is dat inzicht gewoon heel fijn.

Zo registreer jij jouw kilometers.

Check - goedkeuring van de uren - Nanda urenregistratie - online uren registreren  Goedkeuring van de uren ontvangen

Heb je de afspraak met jouw klanten dat je de uren voorlegt en dat zij er goedkeuring op geven? Dan kun je dit ook met Nanda doen, aangezien je daar dan toch al de uren in hebt geregistreerd. Dat scheelt je weer dubbel werk! Je kunt de uren heel gemakkelijk exporteren en deze voorleggen aan de klant.

Hoe dit werkt, dat lees je hier.

Materiaal invoer Nanda urenregistratie - online uren registreren  Materiaal invoer bijhouden

Werk je met materialen en wil je het inzicht houden in de materialen die je gebruikt? Je kunt deze ook registreren in Nanda. Voor jou wel zo prettig om zowel je urenregistratie als materiaal invoer op één plek bij elkaar te hebben.

Je materiaal invoer in Nanda, dit is er mogelijk.

Start jouw gratis proefperiodeProbeer Nanda nu 14 dagen helemaal gratis uit!