De ervaring van Jeroen Kleine

Jeroen Kleine - Nanda urenregistratie - recensie 2
Jeroen Kleine
Administrateur en belastingconsulent bij Administratiekantoor Bakker B.V.

Website

Even voorstellen

Op dit moment telt Administratiekantoor Bakker B.V. 20 enthousiaste medewerkers, die zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de administratie van kleine en middelgrote bedrijven, alsmede hun belastingaangiften.

Welk probleem ondervonden jullie met de uren voordat jullie deze bijhielden?

Wij hielden een urenregistratie per medewerker bij in Excel. Maar om dit vervolgens allemaal per klant te cumuleren was nog eens twee dagen werk. Daarom deden we de vergelijking met de uren ook maar eens per jaar of nog minder.

Hoe zijn jullie op Nanda gekomen?

Wij moesten dus op zoek naar een gebruiksvriendelijk systeem dat ons in staat stelt sneller urenrapportages te kunnen draaien en dat qua invoer net zo makkelijk of liefst nog makkelijker dan Excel werkt. Ik ben gaan googelen en kwam zo bij Nanda terecht. Met de gratis proefmodule zijn we het gaan proberen en het was eigenlijk na een dag al duidelijk dat Nanda voor ons een fantastische meerwaarde brengt.

Jeroen Kleine - Nanda urenregistratie - recensie quote

Wat heeft Nanda jullie gebracht?

Wij kunnen nu iedere maand per klant, maar ook per medewerker een uitdraai maken van de besteedde uren en dus ook per maand na verrekenen met de klant (indien nodig). De rapportages vanuit Nanda exporteren we in Excel en deze voegen we als bijlage toe aan de factuur richting klant.

Hoe heeft Nanda jullie geholpen?

Nanda heeft wellicht niet direct geleid tot een omzetstijging als wel tot een besparing van behoorlijk wat uren in het na verrekenen met de klant. We kunnen nu sneller bijsturen in onze tarieven wat uiteraard meer omzet oplevert.

Ook sneller bijsturen?

Wil je net zoals Jeroen van Administratiekantoor Bakker B.V sneller kunnen bijsturen en zo meer omzet draaien? Je kunt Nanda 14 dagen gratis uitproberen, dan kun je starten met jouw urenregistratie en de gemaakte uren in de gaten houden.

Ontdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda