Nanda 3 Beta versie

Nanda 3 Beta is officieel gereleased!

Maak kennis met Nanda 3

De afgelopen tijd hebben wij ontzettend hard gewerkt. Veel klanten hebben ons voorzien van fijne feedback waarmee we aan de slag konden. En nu is het dan zo ver. Nanda 3 gaat officieel de Beta fase in!

Nanda mockups tablet en mobiel - Nanda urenregistratie - Nanda 3 Beta

Wat is er nieuw?

Nanda 3 geeft jou meer gemak en structuur. Je uren bijhouden zal voortaan nog fijner verlopen. Wat is er allemaal nieuw aan deze versie? We sommen het voor je op.

 • De nieuwe interface maakt het invoeren van je uren intuïtiever, het gaat allemaal zo vanzelf.
 • Meer structuur door ook de organisatie of jouw klant toe te voegen. Hier kun je jouw projecten aan koppelen en zo het overzicht behouden wanneer je voor een klant aan meerdere projecten werkt.
 • De Moneybird koppeling is nu in een paar simpele klikken gemaakt. Makkelijker dan dit konden we het niet maken.
 • Maak je graag gebruik van labels? Nu kun je jouw meest gebruikte labels als favoriet markeren. Je kunt ze direct kiezen in het invoerscherm zonder dat je in je label-lijst hoeft te zoeken naar de juiste.
 • Wil je niet op de minuut nauwkeurig registreren maar graag in tijdblokken? Dan ga je Nanda 3 erg leuk vinden.
 • Als beheerder kun je nu ook de zichtbaarheid van de ingevoerde uren instellen per medewerker.
 • Zijn je gegevens gewijzigd? Die kun je nu gemakkelijk zelf aanpassen in Nanda. Hiervoor heb je ons niet meer nodig.
 • De snelheid van Nanda 3 is bewonderenswaardig. Het invoeren van je uren en het opslaan van gegevens is zo gedaan.
 • De mobiele apps komen meer overeen met de webversie. Veel dingen die je op je computer kunt, kun je nu ook op je mobiel.
 • Het automatisch registreren van telefoongesprekken met de Android app hebben we aangepakt. Dit gaat nu ook een stuk beter.
Allround DJ Melvin - Nanda urenoverzicht

Als DJ wist ik nooit precies hoeveel tijd ik nu precies aan een optreden kwijt was. Dankzij Nanda heb ik nu een compleet overzicht van de bestede tijd voor al mijn werkzaamheden. Nanda werkt gewoon, dat geeft me overzicht en een rustig gevoel

Een Beta versie, wat is dat precies?

Je houdt momenteel jouw urenregistratie bij in Nanda of je wilt dit gaan doen. En dan vertellen wij je over deze geweldige Beta versie waar je nu mee aan de slag kunt waar wij helemaal lyrisch over zijn. Maar wat is Nanda 3 Beta eigenlijk en wat kun je verwachten van deze versie?

Nanda 3 Beta urenregistratie mockup

Nieuwer, sneller en beter

Nanda 3 is de nieuwste versie van Nanda, zoals je waarschijnlijk al wel had verwacht. Nanda 2 is een relatief ‘oud’ product, gezien de snelle ontwikkelingen in IT-land (namelijk al wel 7 a 8 jaar, de grijze haren komen al door!). Nanda 3 is haar opvolger; volledig opnieuw opgebouwd, met slimme technieken, handige snufjes, snellere koppelingen en fijne extra’s.

Zelf werken wij al een tijd met Nanda 3. En wij zijn razend enthousiast. Sinds een aantal maanden zijn de eerste Nanda klanten ook over naar de vroegtijdige toegang van Nanda 3 en ook zij zijn erg positief. Doordat er ook klanten met Nanda 3 gingen werken en met ons mee gingen denken, kregen wij nieuwe inzichten en super fijne feedback, waardoor we Nanda 3 nu klaar hebben voor ‘het grote publiek’. Een korte shoutout naar iedereen die ons voorzien heeft van feedback: jullie zijn toppers!

Hester Tol - Nanda urenoverzicht

Als ‘secretaresse op afstand’ werk ik zo flexibel mogelijk en heb ik Het Nieuwe Werken helemaal omarmd. Zo kan ik mijn klanten perfect helpen en Nanda past perfect bij mijn manier van werken. Voor mij geen dag zonder Nanda!

Waar staat ‘Beta’ voor?

Beta betekent dat het een product is dat nog in ontwikkeling is. Dus kan er nog het een en ander veranderen aan deze versie? Ja. Zullen dat rigoureuze veranderingen zijn waardoor je in de war kunt raken? Nee, zeker niet. Is het werken met de Beta versie minder fijn? Juist het tegenovergestelde. De Beta versie is meer van nu, met een mooiere layout, slimmere technieken en handige snufjes en extra’s. Werken met Nanda 3 Beta wordt juist als fijner ervaren.

De nog ontbrekende functies

Nog niet alle functies die in Nanda 2 zitten, zitten ook al in Nanda 3 Beta. Vandaar dat het nog een ‘Beta’ is, deze wordt nog aangevuld met de resterende functies en fijne extra’s die jou nog meer gaan helpen met jouw urenregistratie. Wat zit er nog niet in Nanda 3?

 • Exporteren naar Moneybird versie 1 (als je inlogt op je-bedrijfsnaam.moneybird.nl dan gebruik je Moneybird versie 1). Moneybird versie 2 is wel beschikbaar.
 • Automatisch labels toevoegen aan tijdregistraties bij exporteren.

Nanda urenoverzicht - Nanda 3 - Tablet invoerscherm

Vragen over de Beta versie?

Heb je nog meer vragen over de Beta versie? Die beantwoorden wij uiteraard graag. Of ben je overtuigd en wil je graag werken met de nieuwste technieken? Neem gerust contact met ons op, via de e-mail, telefonisch of via de chat; wij zijn er om al je vragen te beantwoorden. En om jouw account over te zetten naar Nanda 3.

Stel ons jouw vragen over de Beta versie

Daimy Nanda 3 beta recensie

Wil je aan de slag met Nanda 3 of heb je vragen? Neem contact met mij op en dan help ik je verder. Daar ben ik voor en ik doe het graag voor je!