De ervaring van Frank Janssen van Frankwatching

De ervaring van Frank Janssen van Frankwatching

WIL JE JEZELF EN JE BEDRIJF EVEN VOORSTELLEN?

Ik ben Frank Janssen, oprichter van Frankwatching, de grootste online community van Nederland binnen het vakgebied ‘online & digital’. Er schrijven zo’n 400 auteurs voor de site, we brengen regelmatig video’s en boeken uit, op de site vind je een populair jobboard voor werkzoekenden en we organiseren wekelijks meerdere trainingen en webinars.

HOE ZIJN JULLIE OP NANDA GEKOMEN?

Via onze voormalige rubriek Gespot, waarin we nieuwe apps en online tools uitlichten. Ook Nanda is in die rubriek voorbij gekomen, en toen was het contact snel gelegd!

WELK PROBLEEM ONDERVONDEN JULLIE MET DE UREN VOORDAT JULLIE DEZE BIJHIELDEN?

We waren toen nog met een groepje van minder dan 10 mensen en we hielden niet heel gestructureerd de uren bij, omdat dat op dat moment niet echt nodig was. Naarmate we groeiden en de eerste mensen echt in dienst kwamen, nam de behoefte snel toe om dat wel te doen.

Frank Janssen - recensie - Nanda urenregistratie - quote 2.jpg

WAAROM HEBBEN JULLIE VOOR NANDA GEKOZEN?

Frankwatching werkt met een team van 20 medewerkers. Omdat we niet vanuit een kantoor maar vanuit thuis of wisselende locaties werken, gebeurt vrijwel alles digitaal. Nanda is voor ons de ideale manier om ‘in the cloud’ bij te houden waar iedereen day-to-day zoal mee bezig is. Dat het een Nederlandstalige en overzichtelijke tool is met niet teveel toeters en bellen was een belangrijker factor; dat neemt de nodige drempels weg bij de implementatie en acceptatie.

WAT HEEFT NANDA JULLIE GEBRACHT?

We importeren elke maand de maandcijfers van Nanda in Google Drive. Doordat we de uitkomsten uitlezen naar meerdere gekoppelde Spreadsheets, zijn na elke import zaken als gewerkte extra uren (salarisbetaling), verlofuren (verlofadministratie), projectinzet (interne verrekening van kosten) en externe inzet (i.v.m. gefactureerde diensten) meteen duidelijk. Deze manier van werken heeft ons veel efficiencyvoordelen en daarnaast ook belangrijke inzichten opgeleverd.

ALS FANATIEKE NANDA GEBRUIKERS, WAAROM ZIJN JULLIE ZO BLIJ MET HAAR?

Ieder teamlid vult zijn/haar uren in, en Nanda aggregeert dat moeiteloos, waardoor wij in Nanda of daarbuiten complete en schone data beschikbaar hebben om onze rapportages mee op te bouwen. Het gebruik van een tool als Nanda zorgt voor consequente registratie, hoe groot je team ook is. Doordat Nanda erg intuïtief werkt, kostte het ook geen enkele moeite om de teamleden met de tool aan de slag te laten gaan.

Frank Janssen - recensie - Nanda urenregistratie - quote

NANDA GRATIS UITPROBEREN

Wil je met jouw team ook een goede, sluitende urenregistratie bijhouden zoals ze bij Frankwatching ook doen? Dan kun je daar vandaag nog mee starten. Je kunt Nanda 30 dagen gratis uitproberen. Je kunt onbeperkt gebruikers aanmaken zodat je met het hele team gelijk een goede start kunt maken.

Probeer Nanda gratiseerste maand gratis, geen contract en maandelijks opzegbaar