Nanda vroegtijdige toegang snelstart

Snelstart vroegtijdige toegang Nanda 3

Laten we beginnen

Je bent voor jezelf nagegaan of alle functies die je momenteel gebruikt in Nanda 2 ook al beschikbaar zijn in de vroegtijdige toegang van Nanda 3. En dat is zo, vandaar dat je nu op de snelstart pagina uitkomt voor Nanda 3.

Om je op weg te helpen met de nieuwe applicatie hebben we een aantal video’s voor je gemaakt. Gaandeweg zullen er meer video’s bijkomen om jou nog beter te kunnen helpen. Voor nu hebben we twee video’s gemaakt zodat je van start kunt. En heb je ergens vragen over of hulp bij nodig, dan kun je altijd met ons mailen, chatten en bellen (010 – 303 19 40).

Tablet - Nanda Urenregistratie - Snelstart Nanda 3

Welkom bij Nanda 3

In de eerste video laten we je zien hoe je een tijdsboeking maakt in de nieuwe versie van Nanda. Wellicht kom je hier zelf ook uit omdat het enkel een nieuwe layout heeft, maar qua gebruik is het registreren van de uren nog hetzelfde gebleven.

Organisaties in Nanda

In Nanda 3 kun je gebruik maken van Organisaties. Organisaties staan gelijk aan ‘klanten’. Werk je voor een klant aan meerdere projecten, dan kun je dit overzichtelijk houden door er structuur in aan te brengen. Wil je exporteren naar Moneybird, dan is het noodzakelijk om klanten in te voeren als Organisaties. Is de Moneybird koppeling gelukt, dan worden jouw contacten ingeladen in Nanda. Deze vindt je in het Organisatie tabblad.

https://youtu.be/U5IrVvEKLuA

Moneybird koppeling

We hebben het maken van de koppeling met Moneybird in Nanda een stuk makkelijk gemaakt voor je. Het enige dat je nog hoeft te doen; is naar het juiste tabblad te gaan, de link aanklikken, inloggen op Moneybird, toegang geven en klaar. Deze stappen heb je in een paar klikken gedaan en dan kun je jouw gemakkelijk gaan uren factureren. We laten je aan de hand van de video hieronder zien hoe gemakkelijk dit gaat.

Hulp nodig?

Binnenkort komen er meer video’s aan die je helpen wegwijs te worden in Nanda 3 en bepaalde functies en handelingen uitleggen. Heb je ergens hulp bij nodig of heb je vragen aan ons, stel ze dan gerust. We beantwoorden al je vragen en helpen je graag op weg.

Neem contact op