1. Support
  2. Kennisbank
  3. Koppelen

De Moneybird koppeling

Wil je jouw uren exporteren naar Moneybird en vanuit daar je facturen maken en versturen naar je klanten? Dan kun je jouw Nanda en Moneybird account koppelen met elkaar. Hoe dit werkt? We leggen het je uit.

De Moneybird koppeling maken

Rechtsboven in ga je naar ‘Extensies’.

Nanda 3 - Kennisbank - Moneybird koppeling maken

Hier klik je op de balk van Moneybird.

Nanda 3 - Kennisbank - Moneybird koppeling stap 2

Klik op de groene knop ‘Activeer’.

Nanda 3 - Kennisbank - Moneybird koppeling stap 3

Hierna opent de website van Moneybird zich, waar je inlogt op jouw Moneybird account. Vervolgens krijg je een scherm te zien waar je Presis (het bedrijf dat achter Nanda zit) toestemming geeft voor bepaalde gegevens. Geen zorgen, wij kunnen niet in jouw Moneybird en kunnen er verder ook niets mee. Dit is enkel zodat beide account met elkaar kunnen samenwerken.

Nanda 3 - Kennisbank - Moneybird koppeling stap 4

Wanneer de koppeling gelukt is ga je terug naar het Nanda scherm. Klik je weer op de koppeling met Moneybird dan kun je kiezen of je contacten uit Moneybird wilt synchroniseren met Organisaties in Nanda.

Nanda 3 - Kennisbank - Moneybird koppeling stap 5