Kennisbank

1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag: Doorpakken

Exporteren naar Excel en Google Spreadsheets

Wil je jouw uren exporteren naar Excel of Google Spreadsheets? Dan kun je dat gemakkelijk doen via het Overzichtsscherm. Hier kies je welke uren je wilt exporteren, je kunt filters instellen per organisatie, project, persoon, label, periode en je kunt kiezen voor een sortering naar jouw tevredenheid.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - exporteren naar excel

Dan klik je op de selectievakjes die voor de registraties staan (de uren zullen dan blauw geselecteerd worden) en daarna klik je rechtsboven in op de export knop. Hier kun je kiezen voor een CSV of een Excel bestand.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - exporteren naar excel selectie

Je slaat de Excel export op waar jij wilt en vanuit daar kun je het eventueel verder bewerken. Voor Google Spreadsheets: Je slaat de export op in jouw Google Drive en opent het bestand met Spreadsheets. Een Excel bestand kun je namelijk gewoon openen en bewerken in Spreadsheets 🙂

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - exporteren naar excel - eindresultaat