Kennisbank

  1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag: De eerste stappen

Handmatige mode

Het is in Nanda ook mogelijk om een tijd in te voeren nadat je de uren al gemaakt hebt.

Met de Handmatige mode kun je tijd registreren als je een specifieke activiteit al hebt uitgevoerd. Dit is handig als je vergeten bent om de timer te starten of gewoon liever achteraf je uren invoert. Zo blijft de urenregistratie toch compleet.

Handmatige mode activeren

Activeer de Handmatige mode door op het lijn icoon te klikken onder het klok icoon (deze is voor de Timer) op de Invoer pagina. Deze vind je linksboven naast het veld met de tijdsduur.

Nanda urenoverzicht - handmatige mode activeren

Klik op het eerste veld om en de begintijd in te vullen (in dit geval 15:23), daarna kun je in het tweede veld de eindtijd invoeren (hier 16:25). Vul vervolgens de overige gegevens in, zoals het project, de beschrijving en labels.

Klik op de groene knop OPSLAAN om de tijdregistratie in te voeren.

Timer mode

Je kunt ook de tijd bijhouden met de timer, zodat je heel precies de uren registreert. Maar ook is het mogelijk om een tijdsblok in te voeren, dus gewoon ‘2 uur’ i.p.v. een begin en eindtijd. Dit doe je ook bij de invoer van de timer.

Vragen?

Als er nog vragen zijn over de Handmatige mode, neem dan contact op met het support team via e-mail of door rechtsonder op deze pagina te klikken op de chat functie.