1. Support
  2. Kennisbank
  3. Apps

Nanda voor Android

Ben je onderweg? Ook dan kun je jouw uren registeren. Nanda voor Android is de beste manier om Nanda te gebruiken op een Android apparaat. Je kunt uren registreren en overzichten bekijken.

Download de Nanda Android app

1. Ga naar de Google Play store.
  2. Klik op de Installeren knop.
  3. Om Nanda te starten, zoek je in je geïnstalleerde apps naar Nanda. Klik hierop om Nanda te starten.
  4. Voer jouw inloggegevens in en je kunt starten met het registreren van je uren in de mobiele app voor Android.

Tips en trucks

Telefoongesprekken automatisch boeken

In de Android app is het mogelijk om automatisch telefoongesprekken te boeken.

Nanda 3 - Kennisbank - Android App - Telefoongesprekken - stap 1

Om dit in te stellen ga je in de app linksboven in naar de drie streepjes, hier kies je voor ‘Telefoongesprekken’.

Nanda 3 - Kennisbank - Android App - Telefoongesprekken - stap 2

Hier vink je de mogelijkheid aan om de gesprekken automatisch te boeken.
In het overzicht zul je de automatische boekingen zien als ‘Gesprek met… (naam/nummer)’ plus de tijd van het gesprek en de duur van het gesprek.

Nanda 3 - Kennisbank - Android App - Telefoongesprekken - stap 3