1. Support
  2. Kennisbank
  3. Apps

Nanda voor Android

Ben je onderweg? Ook dan kun je jouw uren registeren. Nanda voor Android is de beste manier om Nanda te gebruiken op een Android apparaat. Je kunt uren registreren en overzichten bekijken.

Heb je een iPhone?

Download Nanda voor Android

1. Ga op je telefoon naar de Google Play app en zoek op Nanda.
  2. Druk op de knop Installeren .
  3. Om Nanda te starten, zoek je in je geïnstalleerde apps naar Nanda.
  4. Voer jouw inloggegevens in en je kunt starten met het registreren van je uren in in de tijdregistratie app van Nanda voor Android.