Kennisbank

  1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag

Rechten voor gebruikers instellen

In Nanda heb je twee rollen: de beheerder en gebruikers. Wanneer je in teamverband werkt en je wilt dat de gebruikers bepaalde rechten hebben, dan kun je dit instellen in Nanda.

De rechten die ingesteld kunnen worden zijn:

  • Projecten en organisaties beheren (aanmaken, aanpassen, verwijderen)
  • Labels beheren (aanmaken, aanpassen, verwijderen)
  • Tijdregistraties van andere gebruikers in Nanda bewerken
  • Gebruikers en groepen beheren
  • Uren exporteren naar Moneybird

Ben je een beheerder en wil je dat de gebruikers in jouw Nanda account wel projecten en labels kunnen aanmaken, maar niet dat zij de registraties van andere gebruikers kunnen bewerken? Dan vink je dit heel gemakkelijk aan en uit.

Stap voor stap; het instellen van de rechten

Om dit in te stellen ga je naar ‘Accountbeheer’

Nanda urenoverzicht - Gebruikersgroepen - Rechten voor gebruikers instellen - Accountbeheer

Hier kies je in het linkermenu voor ‘Toegangsbeheer’ > ‘Gebruikersgroepen’. Kies hier voor de groep ‘Users’.

Nanda urenoverzicht - Gebruikersgroepen - Rechten voor gebruikers instellen

Stel hier in welke rechten jij wilt dat de gebruikers krijgen. De rechten die je hier aan- en uitzet zijn van toepassing op alle gebruikers in Nanda.

Nanda urenoverzicht - Gebruikersgroepen - Rechten voor gebruikers instellen vinkjes

Vond je dit een nuttig artikel?
Ja, bedankt!
Nee, niet echt
Chat