Nanda-Urenregistratie-tijdbudgetten-bewaken-doberman2

Tijdbudgetten bewaken

Blijf voortaan binnen de afgesproken tijdbudgetten

Nanda helpt jou met het registreren van je uren. Dankzij haar handige functies kun jij gemakkelijk en snel je uren boeken, ontgaan je geen uren meer die je had kunnen registreren en bewaak je je tijdbudgetten. Om ervoor te zorgen dat jij het beste uit Nanda haalt, brengen we graag een aantal van deze handige functies onder de aandacht. De terugtel-timer zorgt ervoor dat je grip hebt op je tijdbudgetten en deze niet meer onopgemerkt overschrijdt. De tussenboeking functie helpt jou al je uren te registreren, zodat er geen uren ongeregistreerd en ongefactureerd blijven en je dus geen inkomsten misloopt.

Terugtel-timer

Soms werk je wel eens aan projecten waarvoor je tijdbudgetten hebt. Je gaat aan het werk, boekt je uren in en bent deze uren continu aan het optellen. Want je hebt met je klant een bepaald aantal uur afgesproken en je wilt je daar graag aan houden zodat jullie beide niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Nanda heeft hier een handige functie voor, zodat jij nooit meer je tijdbudgetten overschrijdt zonder het door te hebben of je steeds bezig houdt met het optellen van je gemaakte uren. Op deze manier heb je volledig de grip op je tijd.

Hoe werkt de terugtel-timer?

Nanda 2

Wanneer je bent ingelogd op jouw Nanda account ga je naar het Configuratiepaneel. Daar klik je op ‘projecten’. Hier zie je al je aangemaakte projecten staan, kunt hier nieuwe projecten aanmaken, ze archiveren of verwijderen. Achter de naam van het project staat ‘tijdslimiet’. Je kunt het veld achter het project aanklikken en direct het aantal uur invullen dat je hebt afgesproken te besteden.

Ontdek Nanda's handige functies! - Terugtel-timer

Nanda 3

In Nanda 3 ga je naar het tabblad ‘Beheren’ en dan naar ‘Projecten’. Hier zie je een overzicht van alle projecten die je hebt ingevoerd, met aan het einde een potlood om het project te bewerken. Als je hierop klikt kom je in het scherm ‘Bewerk project’ waar je overige informatie kunt invoeren die betrekking hebben op een project. Zoals bijvoorbeeld het tijdbudget

Nanda 3 - Kennisbank - tijdbudget instellen

Wanneer je een nieuwe boeking maakt en deze koppelt aan het project waarvoor je de tijdslimiet hebt ingesteld, zie je direct hoeveel uur je nog te besteden hebt. Je hoeft niet meer zelf je uren op te tellen, dit doet Nanda voor je. Want Nanda werkt graag voor jou.

Nooit meer inkomsten mislopen. Dat wil jij toch ook?

Wanneer je boekingen maakt en deze sluiten niet op elkaar aan, dan kun je het zo instellen dat Nanda een melding geeft dat er een tussenboeking is. Dit kan bijvoorbeeld je reistijd zijn, een telefoongesprek, een registratie die je bent vergeten in te voeren, enzovoorts. Hoe zet je deze functie aan? Dat doe je zo:

Let op; deze functie is enkel beschikbaar in Nanda 2.

Instellen tussenboeking

In het overzichtscherm vindt je alle uren die je hebt geregistreerd. Bovenaan zie je een menu staan, met aan de rechterkant ‘Opties’.

Nanda urenregistratie - tussenboekingen instellen menubalk

Wanneer je op ‘Opties’ klikt verschijnt er een klein submenu, met onderaan ‘Interval-balken tonen’. Deze klik je aan en Nanda zal dan automatisch laten zien wanneer er een tussenboeking is. Je klikt op deze nog lege ruimte en kunt direct invullen wat je in die tijd gedaan hebt. De juiste begin- en eindtijden voor je ontbrekende boeking heeft Nanda al voor je ingevuld. Wel zo makkelijk.

Zo maak je eenvoudig jouw urenregistratie compleet en is er geen uur meer die je vergeet te factureren. Je loopt hierdoor geen inkomsten meer mis.

Ontdek Nanda's handige functies! - Tussenboeking

Haal meer uit jouw Nanda

Naast deze handige functies om je tijdbudgetten te bewaken en nooit meer een uur vergeten te registreren is er in Nanda nog een handige functie waar je wellicht baat bij kunt hebben. Zo is er ook een koppeling met Moneybird en Q-invoice, voor een gemakkelijke en snelle facturatie.

Probeer gratis

Start vandaag nog met het registreren van jouw uren, zodat je inzicht hebt waar je nu daadwerkelijk je tijd aan hebt besteed. En mocht je nog vragen voor ons hebben over Nanda of een van haar functies, laat het ons gerust weten en dan helpen we je graag verder!

Ontdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda