Urenadministratie bijhouden

Jouw urenadministratie snel en simpel in orde met Nanda

Makkelijk urenadministratie bijhouden?

Maar nog niet de juiste aansluiting gevonden?

Je wilt graag een urenadministratie bijhouden. Voor de Belastingdienst om je uren te verantwoorden en voor je klanten omdat je op uurbasis werkt en dit graag netjes wilt verwerken. Dan is het wel zo slim dat je heldere en nette overzichten hebt. Het moet snel en makkelijk werken, want je hebt meer te doen dan administratie.

Je kunt dit oplossen in een Excel-document, een opschrijfboekje of losse papiertjes. Maar geen van deze is dé oplossing voor jou..

  • Excel…het kán wel natuurlijk. Maar onderweg of op je mobiel; nee het werkt gewoon niet fijn.
  • Software-pakketten… Dat betekent ook: installeren en onderhouden. En vaak is software niet gemaakt om onderweg ook fijn mee te werken.
  • Voor het maken van een urenoverzicht naar je klanten moet je je losse papieren met je uren online overschrijven. Dat is dubbel werk.

Je wilt van deze problemen af en gewoon je werk kunnen doen. Tijd bespáren, en geld…ook fijn. Wij snappen je.

Maak kennis met Nanda; jouw online oplossing voor urenadministratie. Inclusief gratis mobiele app zodat je ook onderweg gewoon je werk kunt doen.

Nanda urenregistratie - 3 - mobiel

Ontdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda

Snel, simpel en slim jouw uren bijhouden. Dat doe je samen met Nanda.

Nanda: voor mobiel, desktop en tablet. Zonder ingewikkelde software. Online, zodat je er altijd bij kunt.

  • Geen contracten en maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast.
  • Uren boeken via je mobiel, tablet of computer: alles werkt naadloos samen.
  • Dag Excel of papier, voortaan boek jij gemakkelijk online je uren.

Start gratis, geen contracten en maandelijks opzegbaar

Deze ondernemers gingen je voor

Nanda is ondertussen een volwaardig lid van mijn team geworden. Tijdens werkdagen registreert ze via de website of de app van minuut tot minuut voor welke klanten ik bezig ben. Dit is een stuk beter en betrouwbaarder dan het Excel-bestandje dat ik voorheen gebruikte!

Een urenregistratie die voor jou werkt

Wil je nooit meer met jouw urenadministratie tobben, maar gewoon aan de slag kunnen? Dan ga jij blij worden van Nanda.

Met Nanda kun je werken op ieder apparaat. En je werkt online. Het enige dat jij hoeft te doen; is Nanda openen en je uren bijhouden. Wij zorgen voor het onderhoud, updates, ontwikkelingen en het belangrijkste; dat het gewoon werkt. Hierdoor kun jij doen waar jij goed in bent.

Nanda urenregistratie voor ZZP

Gratis mobiele apps

Ben je veel onderweg, een smartphone of tablet liefhebber? Dan zul je het online gemak van Nanda omarmen. Met de gratis mobiele apps heb je overal toegang tot jouw urenadministratie en vul je gemakkelijk al jouw gemaakte uren in.

Nanda is ontwikkeld door een team dat zelf een hekel had aan urenregistratie. Probeer haar 30 dagen gratis uit en wordt in die tijd de baas over jouw uren. Heb je vragen, stel ze ons gerust. Daar zijn wij voor.

Start nu gratis!We kunnen je vertellen hoe fijn Nanda werkt, maar probeer het gerust zelf. De eerste maand krijg je van ons