Urenregistratie software in één slimme app

Nanda, de snelle en slimme urenregistratie software voor ieder bedrijf.

Wil je ook snel en slim je uren registreren?

Maar heb je nog geen ideale urenregistratie software gevonden?

Voor de Belastingdienst of voor je klanten wil je je uren bijhouden. Hiervoor zoek je de meest handige manier. Je werkt met een Excel-document, houdt je uren bij op papier of je hebt een duur softwarepakket hiervoor aangeschaft. Maar dit is toch niet wat je zoekt..

  • Het softwarepakket dat je hebt aangeschaft is ingewikkeld, jij wilt gewoon alleen je uren bijhouden. Kan dat niet makkelijker?
  • Software.. Ja, dat moet je installeren. En onderhouden. En de meeste software zijn niet gemaakt om ook onderweg gemakkelijk mee te werken.
  • Het maken van overzichten voor je klanten om bij de factuur te voegen is een hele opgave. Het systeem werkt niet mee en de overzichten zijn chaotisch.

Je wilt van deze problemen af en gewoon je werk kunnen doen. Wij snappen je.

Maak kennis met Nanda; jouw online oplossing voor urenregistratie. Inclusief gratis mobiele app, ook onderweg kun jij gewoon je werk doen.

Nanda urenregistratie voor ZZP

Ontdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda

Snel, simpel en slim jouw uren bijhouden. Dat doe je met Nanda.

Nanda: voor mobiel, desktop en tablet. Zonder ingewikkelde software. Online, zodat je er altijd bij kunt.

  • Geen contracten en maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast.
  • Uren boeken via je mobiel, tablet of computer: alles werkt naadloos samen.
  • Dag Excel of papier, voortaan boek jij gemakkelijk online je uren.

Start gratis, geen contracten en maandelijks opzegbaar

Deze ondernemers gingen je voor

Nanda is ondertussen een volwaardig lid van mijn team geworden. Tijdens werkdagen registreert ze via de website of de app van minuut tot minuut voor welke klanten ik bezig ben. Dit is een stuk beter en betrouwbaarder dan het Excel-bestandje dat ik voorheen gebruikte!

Een urenregistratie die voor jou werkt

Geen onhandige urenregistratie software meer, maar gewoon aan de slag kunnen met dat wat je wilt doen. Daar helpt Nanda jou bij.

Met Nanda werk je online en op ieder apparaat. Het enige dat jij hoeft te doen; is Nanda openen en je uren invoeren. Wij zorgen voor het onderhoud, updates, ontwikkelingen en het belangrijkste; dat het gewoon werkt. Hierdoor kun jij doen waar jij goed in bent.

Nanda urenregistratie - 3 - mobiel

Gratis mobiele apps

Ben je veel onderweg, een smartphone of tablet liefhebber? Dan zul je het online gemak van Nanda omarmen. Met de gratis mobiele apps heb je overal toegang tot jouw urenregistratie en vul je gemakkelijk al jouw gemaakte uren in.

Nanda is ontwikkeld door een team dat zelf een hekel had aan urenregistratie. Ervaar het gemak van Nanda, probeer haar 30 dagen gratis uit en wordt in die tijd de baas over jouw uren. Heb je vragen, stel ze ons gerust. Daar zijn wij voor.

Start nu gratis!Eerste maand gratis, geen contract en maandelijks opzegbaar