Exporteren naar Moneybird; automatische labels

Exporteren naar Moneybird; automatische labels

Zien welke uren je wel en niet hebt gefactureerd

Iedere dag vul je netjes al je uren in. Je houdt goed bij wat je doet voor welk project en plakt er labels aan. Wanneer je iets facturabels hebt gedaan, geef je dit het label ‘facturabel’. Heel goed voor je eigen inzicht, ga hier vooral mee door!

Moneybird automatische labels Nanda urenregistratie 2Een klant stelde ons eens een goede vraag. Deze vraag delen we graag met je,wellicht dat ook jij er wat aan hebt. De vraag was als volgt: ‘Kan ik ook een overzicht krijgen met daarin alle uren die ik nog niet heb gefactureerd naar Moneybird?’. Dat kan. Er zijn twee manieren voor, beide leggen we ze aan je uit.

Met de hand

Door middel van labels kun je een mooi overzicht maken van wat je wel hebt gefactureerd en wat niet. Je werkt met twee labels: facturabel en gefactureerd. Standaard kun je het label ‘facturabel’ toevoegen aan een tijdsboeking wanneer je van plan bent deze boeking te factureren. Wanneer je zo ver bent en deze tijdsboeking gefactureerd hebt, kun je het label ‘facturabel’ verwijderen en ‘gefactureerd’ toevoegen.

Nanda urenregistratie - Automatisch labelen - Handmatig

Automatiseren

Dit kun je ook automatiseren. Wanneer je dat wilt doen, navigeer je naar ‘Configuratiescherm’ →  ‘Moneybird’. Bij ‘Automatische labels toevoegen bij exporteren’ vul je in ‘Moneybird, gefactureerd’. Navigeer je terug naar het ‘Overzicht’, dan kun je alle tijdsboekingen opvragen met het label ‘facturabel’. Hier zie je dan precies welke boekingen nog niet zijn gefactureerd, deze kun je nu ook factureren.

Nanda urenregistratie - Automatisch labelen - automatisch

Omdat ik goed kan begrijpen dat een aantal van jullie beelddenkers zijn, heb ik er ook een korte video van gemaakt. Zoals je kunt zien is het wederom een simpele handeling. Maar wel eentje die je het factureren van de uren nóg makkelijk gaat maken!

labels-toevoegen-moneybird

De Moneybird koppeling maken

Wil jij dit ook instellen maar heb je nog geen koppeling gemaakt met jouw Moneybird account? Natuurlijk leggen wij je ook dat graag uit. Lukt het niet om automatische labels toe te voegen wanneer je hebt gefactureerd of kom je er niet uit, neem dan vooral even contact met ons op. Bijvoorbeeld via de mail [email protected] of via de handige chatfunctie rechts onderaan de pagina.

De koppeling met Moneybird maken

Probeer gratis

Start vandaag nog met het registreren van jouw uren, zodat je inzicht hebt waar je nu daadwerkelijk je tijd aan hebt besteed. En mocht je nog vragen voor ons hebben over Nanda of een van haar functies, laat het ons gerust weten en dan helpen we je graag verder!

Probeer Nanda gratisEerste maand gratis, geen contract en maandelijks opzegbaar