De Moneybird koppeling

De Moneybird koppeling

De uren administratie is maar een klein onderdeel in de bedrijfsvoering. Maar het is wel een belangrijk aspect en het kan zijn dat er meerdere pakketten gebruikt worden voor de bedrijfsvoering. Daarom is het van belang dat het urenregistratie-pakket goed samenwerkt met andere pakketten, zoals het facturatieprogramma.

Nanda heeft geen eigen facturatie mogelijkheid. Is dat de reden dat je twijfelt of je jouw urenregistratie in Nanda wilt bijhouden? Laat ons dan die twijfel direct wegnemen. Want wij hebben een ontzettend handige koppeling in Nanda gemaakt naar een van de meest gebruikte facturatieprogramma’s: Moneybird. Met de Moneybird koppeling kun jij heel gemakkelijk al je uren factureren.

Omdat het best omslachtig is om al je uren bij te houden op papier of in een ander programma en deze vervolgens apart in te moeten voeren in Moneybird om zo je factuur te maken, hebben wij de handige Moneybird koppeling gemaakt met Nanda. Je houdt je uren bij in Nanda, koppelt je boekingen aan projecten en geeft ze eventueel labels. En wanneer je een factuur wilt toesturen naar de klant, selecteer je alle uren voor dat project en exporteer je deze heel gemakkelijk in een paar klikken naar Moneybird. En klaar is je factuur!

De koppeling maken

We laten je graag zien hoe je de Moneybird koppeling kunt maken. Dat leggen we je uit in onze Kennisbank, daar vindt je meerdere artikelen die je uitleg geven over de handige functies en mogelijkheden van Nanda.

Maak de Moneybird koppeling

Meer handige functies

Met Nanda kun je meer dan simpel weg alleen uren boeken. Zo zijn er allerlei handige extra functies waarmee jij het beste uit je urenregistratie kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan de terugtel-timer waarmee je nooit meer over je tijdbudgetten heengaat en aan de tussenboekingen functie, waardoor je geen enkel uur meer vergeet te registreren. En wat ook een handige functie kan zijn als je gebruik maakt van de Moneybird koppeling, is het automatisch labelen. Zo heb je altijd een goed overzicht van welke uren je hebt gefactureerd met Moneybird en welke je nog kunt factureren. Wil je meer weten over deze functie; lees dan verder.

Let op; deze functie is voor nu enkel mogelijk in Nanda 2.

Ik wil automatische labels