Kennisbank

Nanda toevoegen aan Google Agenda

Je kunt Nanda aan jouw Google Agenda toevoegen. Hiermee kun je inzicht krijgen in de planning die je van te voren heb gemaakt en wat je aan het einde van de week nu daadwerkelijk gedaan hebt. Je legt jouw ingevoerde tijdregistraties als laag over je agenda planning heen. Je kunt dus niet via je agenda … Lees “Nanda toevoegen aan Google Agenda” verder

Je kunt Nanda aan jouw Google Agenda toevoegen. Hiermee kun je inzicht krijgen in de planning die je van te voren heb gemaakt en wat je aan het einde van de week nu daadwerkelijk gedaan hebt. Je legt jouw ingevoerde tijdregistraties als laag over je agenda planning heen.

Je kunt dus niet via je agenda uren registreren in Nanda, dit staat los van elkaar. Zo kun je Nanda toevoegen aan jouw Google Agenda:

Ga rechtsboven in naar ‘Jouw instellingen‘.

Nanda urenregistratie - Google Agenda instellingen

Kies daar voor het tabblad ‘Jouw Nanda agenda‘. Daar vindt je een URL die je kunt kopiëren.

Nanda urenregistratie - Google AgendaVervolgens ga je naar jou Google Agenda en klik je bij ‘Andere agenda’s‘ op het uitklap-pijltje voor ‘Toevoegen via URL‘.

Nanda urenregistratie - Google Agenda toevoegen via url 2

Hier kun je de URL die je hebt gekopieerd in Nanda plakken en vervolgens de agenda toevoegen.

Nanda urenregistratie - Google Agenda url invoeren 2

Let op: Google Agenda ververst ongeveer één keer in de 24 uur de Nanda agenda.