Kennisbank

  1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag: Doorpakken

Exporteren naar Moneybird

Je hebt je uren ingevoerd en nu is het tijd om de facturen te maken. Nanda heeft een fijne koppeling met Moneybird, waardoor je het factureren gemakkelijk doet. Wanneer je de koppeling met Moneybird hebt gemaakt, kun je gemakkelijk jouw uren exporteren. Hoe dat werkt? We leggen het je uit.

Organisaties ingevoerd?

Om te kunnen exporteren naar Moneybird is het nodig om jouw projecten toegekend te hebben aan een organisatie. Organisaties staan gelijk aan jouw klanten. Heb je de koppeling gemaakt met Moneybird, dan zul je zien dat de contacten die je in Moneybird hebt staan, nu als organisaties zijn ingeladen in Nanda. Is dit in orde, dan kun je jouw uren gaan exporteren.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - Exporteren Moneybird - Organisatie toekennen aan project

Overzichten

Voor het exporteren van jouw uren ga je naar het Overzichtenscherm. Hier kun je met de filters aan de bovenkant de juiste uren erbij pakken. Je kunt filteren op organisaties, projecten, gebruikers, labels en periode.

Is jouw overzicht compleet dan klik je op de selectievakjes die voor de registraties staan (de uren zullen dan blauw geselecteerd worden). Zijn de uren geselecteerd, dan verschijnt er het logo van Moneybird. Klik hierop en direct wordt jouw factuur samengesteld in Moneybird. Zo simpel als dat!

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - Exporteren Moneybird