Kennisbank

  1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag

Organisaties aanmaken

Organisaties in Nanda. Wat zijn dat?

Organisaties staan gelijk aan jouw klanten. Met de nieuwe Nanda kun je meer onderscheid maken aan jouw organisatiestructuur. Zo heb je klanten waar je bepaalde projecten voor draait. Een voorbeeld: Voor Janssen (organisatie) werk je aan twee projecten. Dan kun je met deze structuur gemakkelijk je projecten koppelen aan klanten/organisaties.

Wil je gebruik maken van de exportfunctie naar Moneybird? Dan is het belangrijk dat je organisaties goed invoert. Heb je jouw Moneybird account gekoppeld aan Nanda, dan worden jouw contacten automatisch ingeladen als organisaties in Nanda.

Hoe maak je een organisatie aan?

Dat doe je door naar het tabblad ‘Beheren’ te gaan en dan naar ‘Organisaties’. Klik op knop ‘Nieuw’ om een nieuwe organisatie toe te voegen.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - Organisaties aanmaken

Projecten koppelen aan organisaties

In Nanda koppel je een tijdregistratie aan een project. De uren die je gemaakt hebt voor deze projecten wil je wellicht exporteren naar Moneybird. Dan is het belangrijk dat je projecten toekent aan organisaties. Dat doe je door te gaan naar ‘Beheren’ > ‘Projecten’. Achter een project staat een potlood, waarmee je het project kunt bewerken en een organisatie kunt toevoegen.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - Organisaties aanmaken - project bewerken

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - Organisaties aanmaken - organisatie kiezen

 

Vond je dit een nuttig artikel?
Ja
Nee
Chat