Kennisbank

  1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag: De eerste stappen

Projecten aanmaken

Een project in Nanda aanmaken kan via twee verschillende methodes.

Methode 1: via Beheren

De eerste manier is door in het menu ‘Beheren’ te selecteren Hier kies je in het submenu voor ‘Projecten’. Klik op de knop ‘Nieuw’ om een nieuw project toe te voegen. Wil je de uren voor het project extra organiseren en facturen? Dan maak je eerst een organisatie aan en om het project daaraan te koppelen.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - projecten aanmaken

Vul alle gegevens in die van toepassing zijn op het project. Een tijdlimiet afgesproken met de klant? Is het facturabel werk? Dan kun je dat hier allemaal toevoegen.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - projecten aanmaken - invullen gegevens

Organisaties

In Nanda kun je werken met een betere organisatiestructuur. Hierdoor kun je naast projecten nu ook organisaties aanmaken en daar projecten aan toekennen. Werk je voor een klant aan meerdere projecten, dan kun je dat zo overzichtelijk houden. Hier vertellen we je meer over organisaties in Nanda.

Methode 2: tijdens het uren registreren

De tweede manier is door in het Invoerscherm naar het veld ‘Project’ te gaan. Wanneer je de naam van het project dat je wilt aanmaken invoert, staat onderaan de optie ‘nieuwe maken’. Klik je hierop, dan wordt het project automatisch aangemaakt wanneer je de tijdregistratie opslaat.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - projecten aanmaken