1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag: Doorpakken

Projecten en labels verbergen

Het kan zijn dat je voorheen met bepaalde projecten en labels hebt gewerkt waar je nu niet meer mee werkt. Je wilt deze niet verwijderen, want je wilt de data wel compleet houden. Maar het is onoverzichtelijk dat ze nog wel in de projecten- en labellijst staan.

Iedere keer als je een project of labels wilt toevoegen aan een boeking of in het overzicht wilt filteren, dan blijven deze oude resultaten terugkomen. En eigenlijk wil je dat niet meer.

Dat kun je heel gemakkelijk oplossen door deze projecten en labels te verbergen.

Zo verberg je een project uit jouw lijst

Om een project te verbergen ga je naar Beheren > Projecten. Hier klik je op het potlood voor bewerking en vinkt “verberg project van projectenlijst” aan of uit.

Nanda urenoverzicht - Gebruikers weergeven in gebruikerslijst - Projecten verbergen

Ook kun je in dit venster een uurtarief toekennen aan een project. Ken je die al?

Zo verberg je een label uit jouw lijst

Om labels te verbergen ga je weer naar het tabblad Beheren en kiest daar naar Labels. Ook hier bewerk je het label door op het potlood te klikken en vink je de optie “verberg label in labelijst” aan of uit.

Nanda urenoverzicht - Gebruikers weergeven in gebruikerslijst - Labels verbergen

Een label een ster geven

In dit scherm kun je een label beheren. Je ziet ook als optie staan ‘Met ster’. Wat dit doet, is een label favoriet maken waardoor je deze heel gemakkelijk en snel kunt aanklikken in het invoerscherm. Hier zie je dan een set labels staan die je vaak gebruikt. Je kunt ze direct aanklikken wanneer je een registratie maakt, dat scheelt weer een paar seconden!

Nanda urenoverzicht - Gebruikers weergeven in gebruikerslijst - projecten en labels verbergen - ster geven labels