Kennisbank

  1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag: Doorpakken

Tijdslimiet instellen

Spreek jij met je klanten of intern voor een project een vast aantal uren af? Of wil maar een aantal uur aan bepaalde werkzaamheden besteden? Dan wil je dit natuurlijk niet overschrijden, want dan maak je misschien niet genoeg omzet of kom je niet uit met je eigen tijd. Stel dan nu een tijdslimiet per project in. Het kan door alle hectiek nog wel eens gebeuren dat je het overzicht van deze limieten verliest, Nanda helpt jou hier grip op te houden.

Instellen

Om een limiet per project in te stellen ga je naar BeherenProjecten. Hier zie je een overzicht van alle projecten die je hebt ingevoerd, met aan het einde een potlood icoon om het project te bewerken.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - tijdlimiet instellen project bewerken

Als je hierop klikt kom je in het scherm Bewerk project waar je informatie kunt invoeren die betrekking hebben op een project, zoals het tijdslimiet.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - tijdlimiet instellen

 

Weiger tijdregistraties bij behalen tijdslimiet

Bij het instellen van een project heb je ook de mogelijkheid om de optie weiger tijdregistraties als het tijdslimiet is behaald te activeren. Staat deze optie aan dan mag er, als het limiet is behaald, geen tijd meer op het project worden geschreven. Dit helpt je te voorkomen dat er alsnog tijd op het project geschreven wordt. Deze optie kan op elk moment aan of uit gezet worden.

Voortgang bijhouden

Om niet iedere keer op te hoeven zoeken hoeveel tijd er al aan een project is besteed wordt er een indicator in Nanda getoond. Deze indicator wordt, als er een limiet bij een project is ingesteld, bij de projectkiezer getoond. Deze indicator laat jou snel zien hoeveel tijd er van het limiet is gebruikt. Als er 80% van het limiet is verbruikt dan wordt de tekst oranje. Als het limiet behaalt of is overschreden dan wordt de tekst rood.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - tijdlimiet instellen - vorderingen