Nanda - Urenregistratie voor de bouw - header

Urenregistratie voor de bouw

Met gratis mobiele apps, handig voor de mensen die werken op locatie.

Nanda helpt jullie met een overzichtelijke urenadministratie

✔ Makkelijk in gebruik, simpel om de uren in te voeren

✔ Aanpasbare rechten voor gebruikers door beheerders

✔ Met fijne, gratis mobiele apps voor iOS en Android

✔ Verbruikt weinig MB, dus ook op locatie fijn om te gebruiken

✔ Heel specifieke overzichten samenstellen waar je wat aan hebt

✔ Gemakkelijk en snel jouw overzichten exporteren naar Excel

Hoe al Nanda deze handige features werken? Dat vertellen we je allemaal in onze kennisbank.

Urenregistratie voor de bouw

In ieder beroep is het belangrijk dat uren goed ingezet worden. Ook de bouw doet hier zeker niet aan onder. Vaak wordt er in grote groepen gewerkt en is er een deadline bekend. Omdat die deadline gehaald moet worden, mag er geen kostbare tijd weglekken. Grip op de gewerkte uren is belangrijk, zodat er duidelijk is waar ruimte is voor verbetering. Daarom zijn veel bouwbedrijven op zoek naar een urenregistratie voor de bouw.

De tijd is dus kostbaar. Er werken veel mensen aan een project en de deadline laat niet op zich wachten. Je wilt een urenregistratie voor de bouw die gemakkelijk werkt. Het mag niet veel tijd in beslag nemen en iedereen moet ermee uit de voeten kunnen. Dan zit je bij Nanda goed. Zij is zo gebruiksvriendelijk, wekelijks krijgen we hier nog complimenten over. Met de minimale handeling van één klik heb je al een tijdregistratie gemaakt.

 

Nanda 3 - Urenregistratie voor de bouw - Met labelsOntdek hier de features van Nanda Lees meer over de vele handige functies van Nanda

Gratis mobiele apps

Mensen die in de bouw werken zijn vrijwel nooit op kantoor of op de werkplek van het bedrijf zelf. Zij zijn op locatie aan het werk en hebben vaak geen laptop bij de hand. Duidelijk, de urenregistratie moet mobiel zijn. De mobiele apps van Nanda zijn gratis te downloaden voor iOS en Android. Nanda is geen zware ‘MB vreter’, dus ook daarover hoef je je geen zorgen te maken. Zij zal je datapakket zo goed als niet belasten.

 

Nanda urenregistratie voor de bouw - mobiel

Materiaal invoer bijhouden

Je werkt met materialen. Die wil je ook registreren zodat je deze gemakkelijk op de factuur kunt doorvoeren. Met Nanda kun je simpel bijhouden welke materialen je hebt gebruikt. Hier zijn twee manieren voor. Beide leggen we aan je uit zodat je de voor jou meest geschikte manier kunt toepassen.

Door niet alleen je uren maar ook de gebruikte materialen te registreren krijg je een compleet overzicht waar je vervolgens wat mee kunt, bijvoorbeeld voor de verwerking met Excel, Spreadsheet of Moneybird. Dat klinkt als een goede urenregistratie voor de bouw, toch?

Start vandaag nog!Probeer Nanda 14 dagen gratis uit

Nanda kennisbank

Nanda urenoverzicht - urenregistratie - Kennisbank“Hoe maak ik projecten aan?”, “Waar dienen labels voor?”, “Hoe voeg ik extra gebruikers toe?”, “Hoe pas ik zichtbaarheid van mijn uren aan?”. Alle Nanda vragen beantwoorden we in de kennisbank. Hier lees je over alle slimme functies en mogelijkheden van Nanda. Naar de kennisbank.