Een typische Nanda dag uit het leven van Petra

nandaWaarschijnlijk ken je me al langer. Ik ben Petra, ik werk bij Presis (zoek me maar eens op op onze team pagina, dan heb je er gelijk een plaatje bij) en heb Nanda geadopteerd tot mijn ‘virtuele zusje’. Uit Nanda’s naam schrijf ik wekelijks blogs, verstuur ik nieuwsbrieven en vul ik haar social media activiteten in. Verder begeleid ik nieuwe en bestaande klanten om ervoor te zorgen dat ze zo handig mogelijk gebruik maken van Nanda Urenoverzicht en net zo enthousiast worden als ik. En last but not least, ik gebruik Nanda zelf natuurlijk ook elke dag, zowel op mijn Mac, mijn Windows laptop als op mijn iPhone. Ik vertel je graag eens hoe ik zelf met Nanda werk.

Ik start mijn dag met Nanda

Want hoe gebruik ik Nanda nou precies? Heel simpel. Als ik binnenkom op mijn werk start ik als eerste Nanda en Gmail op. Nanda wenst me goedemorgen door gelijk de juiste starttijd aan te geven en ik kan aan de slag. Mijn eerste taak is over het algemeen thee zetten en zodra ik met een dampende kop thee achter mijn bureau zit maak ik mijn eerste boeking met het label ’thee’. Daarna check ik de verschillende e-mail accounts van ons bedrijf en zodra ik dat heb afgerond, maak ik weer een nieuwe boeking. Het mooie is dat de stoptijd van de boeking ’thee’ automatisch de starttijd is voor mijn boeking ‘mail behandeld’.

Ik maak na elke afgeronde taak een boeking

Ook als het thee zetten of lunchen is. Gewoon omdat het handig is dat de stop en starttijden dan doorlopen en omdat ik er geen last van heb bij het maken van overzichten. Het is een kwestie van discipline, maar na twee weken weet je echt niet beter meer. Zelfs de meest kritische klanten hebben achteraf moeten toegeven dat ze in no-time gewend waren geraakt aan het maken van een boeking na elke afgeronde taak en dat het aanleren van een discipline geen enkel probleem was.

nanda-voor-iphoneEind van de dag zeg ik Nanda gedag

Als al mijn werk voor die dag gedaan is sla ik de laatste boeking op en wens ik Nanda welterusten door uit te loggen. Als ik dan ’s avonds toch nog even iets voor het werk wil doen log ik weer in, meestal op mijn iPhone, en staat de starttijd automatisch goed ingesteld. Zo kan ik gelijk weer aan de slag zonder dat ik de starttijd heb hoeven instellen. Uiteraard log ik weer uit als ik uitgewerkt ben, zodat de volgende morgen de starttijd ook weer klopt.

De kracht van Nanda

De kracht van Nanda ligt niet alleen in haar enorme gebruiksgemak en mooie overzichten, de echte kracht zit ‘m in de filosofie. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Nanda is namelijk geweest dat je wel weet wat je zojuist gedaan hebt, maar niet kunt voorspellen wat je gaat doen. Als je Nanda op de hierboven beschreven manier gebruikt heb je nooit meer gaten in je urenregistratie en hoef je nooit meer achteraf te bedenken hoe het ook alweer zat. Wij zweren bij Nanda en jij?

Uitproberen kan, de eerste 30 dagen krijg je van ons. Daarna hoef je niets te doen als je niet verder wilt met Nanda, je account vervalt dan automatisch. Ben je echter enthousiast over urenregistratie met Nanda, dan bestel je eenvoudig een licentie via het Configuratiepaneel. Ik hoop je snel te verwelkomen en mocht je vragen hebben, schroom dan vooral niet en bel (010 – 59 28 136) of mail me gerust!

Was dit artikel nuttig?