Uren en facturen: Nanda en MoneyBird

Uren en facturen: Nanda en MoneyBird

Uren en facturen, ondernemers en bedrijven zijn er maar druk mee. Meerdere keren hebben we in het verleden voor de keus gestaan of we Nanda wilden uitbreiden met een facturatie module of niet. Het is duidelijk dat we de keuze niet hebben gemaakt om een eigen facturatie module in Nanda te verwerken. Wel hebben we de beste oplossing gekozen om toch de uren en facturen makkelijk te kunnen bijhouden en maken.

De beste oplossing voor uren en facturen

Wij vinden dat je moet doen waar je goed in bent en dat je daar in moet excelleren. Vandaar dat we Nanda inmiddels hebben ontwikkeld tot de, in onze ogen en in die van veel gebruikers, bijna perfecte urenregistratie app. De vraag naar een uren en facturen app is jaren geleden ontstaan. En die vraag bleef groeien. Daar moesten we dus op inspelen.

Wij willen dus excelleren in urenregistratie. Dan willen we onze focus daarop houden. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een partij met dezelfde mindset als ons; gewoon goed is niet goed genoeg. Het kan altijd slimmer, sneller, sterker en beter. Continu doorontwikkelen, luisteren naar feedback en doorgroeien. Met zo’n partij wilde wij graag samenwerken.

 

Nanda urenoverzicht - uren en facturen

Super gebruiksvriendelijk MoneyBird

En die partij hebben wij zeker gevonden. Door veel onderzoek en de tips van onze gebruikers, zijn we uitkomen bij Moneybird, de perfecte tool voor online factureren. Moneybird is super gebruiksvriendelijk, facturen maken neemt geen bergen tijd meer in beslag.

Dat zagen wij wel zitten en zij ook. En onze klanten ook! Nu jaren later zijn zowel Nanda als Moneybird flink doorgegroeid en ontwikkeld en de koppeling tussen deze twee systemen werkt feilloos. Uren en facturen verwerken; het is vanaf nu zo gemakkelijk.

 

Nanda urenoverzicht - administratie tips Moneybird - elk uur factureren - uren en facturen

Nanda en MoneyBird, hoe werkt het?

Als je je uren boekt in Nanda kun je een project en labels aan je boeking toevoegen. Hiermee kun je precies de overzichten maken die jij wilt door te filteren op bijvoorbeeld een bepaald project en/of op een bepaald label. Zo kun je een overzicht maken van de uren die je aan een bepaalde klant hebt besteed, in een bepaalde periode en dit overzicht exporteren naar MoneyBird om er daar een mooi factuur van de maken. Door de snelle en foutloze koppeling kun je zo in een handomdraai je urenregistratie omzetten in strakke en kloppende facturen.

De koppeling maken? Dat heb je in enkele simpele en snelle stappen gedaan:

Een maand lang gratis je uren en facturen verwerken!

Als je Nanda wilt proberen kan dat, de eerste 14 dagen krijg je gratis van ons. In dit gratis proefaccount kun je gebruik maken van alle features en dus ook van de koppeling naar MoneyBird. MonyBird heeft ook een gratis versie, dus je kunt volledig kosteloos de koppeling testen om overtuigd en enthousiast te raken 🙂

Maak jouw gratis account aanGeen contracten waar je aan vast zit, je hebt alle vrijheid

Was dit artikel nuttig?