De filosofie achter Nanda urenoverzicht

De filosofie achter Nanda urenoverzicht

Nanda urenoverzicht hebben wij jaren geleden zelf ontwikkeld. Wij waren op zoek naar een tool waarmee we heel gemakkelijk en overzichtelijk onze uren konden registreren. Maar aan alle systemen zaten wel wat haken en ogen. Ze waren voor ons niet werkbaar. Toen we in kaart hadden gebracht wat we dan wél wilde, zijn we zelf gaan bouwen.

En nu, jaren later, is er voor ons geen urenregistratie zoals Nanda urenoverzicht. En gelukkig denken onze honderden klanten daar ook zo over. Maar wat is nou datgeen dat haar zo anders maakt en wat is de filosofie achter Nanda urenoverzicht?

 

Nanda Urenoverzicht - Urencriterium Belastingdienst - urenregistratie

Achteraf uren boeken

Een urenregistratie houd je bij omdat je wilt weten wat je hebt gedaan met jouw tijd. Niet omdat je een tweede planning nodig hebt. Daar heb je een agenda voor.

Daarom maakt dit punt Nanda urenoverzicht zo sterk. Je boekt achteraf jouw uren. Dan weet je namelijk zéker wat je hebt gedaan en hoeveel tijd dat in beslag heeft genomen. Zou je de taak eerst boeken en dan pas gaan uitvoeren, dan kun je niet met zekerheid zeggen waarmee je nu écht bezig bent geweest en hoeveel tijd dat in beslag heeft genomen.

Je opent Nanda bij aanvang van je werkzaamheden en boekt de uren steeds na het afronden van een taak. Zij houdt de tijd bij, dus je urenregistratie klopt altijd en blijft zo makkelijk.

Zo min mogelijk knoppen en invulvelden

Bij de ontwikkeling hebben we gestreefd naar zo min mogelijk buttons en invulvelden. Met andere woorden: Nanda urenoverzicht moest een app worden die gebruikers niet als last zouden ervaren maar als hulp.

Het groeiend aantal trouwe gebruikers bewijst wel dat we daarin geslaagd zijn. Nanda werkt namelijk snel, is simpel in gebruik en heeft een slimme interface. In 15 seconden heb je al een tijdregistratie gemaakt, een nieuw project toegevoegd en nieuwe labels aangemaakt. Hoef je die niet aan te maken, dan kan een boeking letterlijk in enkele seconden worden ingevoerd.

Gebruiksvriendelijk 

De apps die wij ontwikkelen, of dat nu een urenregistratie of een financiële app is, moeten gebruiksvriendelijk zijn en intuïtief in gebruik. Dit krijgt dan ook altijd onze volledige aandacht en we besteden flink wat uren aan. Sommige klanten vinden een uitleg soms handig, dat kan. Sommige zoeken liever zelf uit wat een tool allemaal kan. Aan beide partijen denken wij.

Voor de gebruikers die graag een uitleg erbij pakken wanneer dat voor hen uitkomt, hebben we de kennisbank ontwikkeld. Voor de zelfvoorzienende gebruikers hebben we Nanda urenoverzicht zo simpel mogelijk gemaakt.

 

Nanda urenoverzicht - filosofie

We houden het zo slank mogelijk

Nanda is een gebruiksvriendelijke app en dat willen we graag zo houden. Bij iedere nieuwe functie bedenken we of het haar niet te zwaar maakt en of ze er niet onoverzichtelijk van wordt. Dat is altijd de afweging als we de feedback en wensen van gebruikers beoordelen en een besluit nemen of we een nieuwe feature wel of niet gaan ontwikkelen. Nanda moet de snelle, duidelijke en overzichtelijke app blijven die ze nu is.

Ondertussen zijn er meer opties dan toen we begonnen. Logisch. De wensen van zowel ons als die van gebruikers veranderen of ze hebben meer nodig. Maar over iedere toevoeging is grondig nagedacht. Ben je benieuwd naar alle functies? Kijk dan eens rond in de kennisbank en zie daar hoe veelomvattend zij is.

Feedback?

Heb je goede ideeën hoe we Nanda nog meer toegevoegde waarde kunnen laten bieden? Dan horen we dat altijd graag aan! Van meedenkende gebruikers worden we heel gelukkig. Want wie kan ons beter voorzien van de beste feedback dan gebruikers zelf?

Nog geen Nanda urenoverzicht account?

Heb je nog geen account, maar wil je wel starten met het krijgen van inzicht in jouw tijdsbesteding? Omdat je dit inzicht wilt hebben, verbeteringen wilt doorvoeren, omdat je wilt voldoen aan het urencriterium of omdat je dan precies weet wat je kunt factureren aan klanten? Je kunt Nanda gratis uitproberen en kijken of het wat voor jou is 🙂

 

 

Was dit artikel nuttig?