Nieuw: Gebruikers wel of niet weergeven in gebruikerslijst

Nieuw: Gebruikers wel of niet weergeven in gebruikerslijst

Tot voor kort waren alle gebruikers die in het Nanda account waren toegevoegd zichtbaar in de gebruikerslijst. Na de laatste update is dit veranderd. Je kunt nu zelf kiezen welke gebruikers je wel en niet wilt weergeven in de gebruikerslijst.

Wanneer je de optie uitzet worden deze niet meer in de lijst in het overzicht getoond. Fijn wanneer je gedeactiveerde gebruikers in het account hebt, dan blijft de lijst onder het filter ‘Personen’ een stuk schoner en met resultaten die je ook daadwerkelijk wilt bekijken.

Zo wijzig je de weergave van gebruikers

Je gaat rechtsboven in naar Accountbeheer. Dan kies je in het linkermenu voor Toegangsbeheer > Gebruikers. Hier bewerk je de gebruiker door op het potlood te klikken en vinkt daar het vakje “Weergeven in gebruikerslijst” aan of uit. Standaard staat deze optie bij alle gebruikers aan.

 

Nanda urenoverzicht - Gebruikers weergeven in gebruikerslijst

Projecten en labels verbergen

Je kunt deze update vergelijken met het de archivering van projecten en labels. Deze kun je ook verbergen in de project- en labellijst. Deze zie je dan niet als optie wanneer je een project of label wilt toevoegen aan een boeking of wanneer je in het overzicht boekingen filtert.

Om een project te verbergen ga je naar Beheren > Projecten. Hier klik je op het potlood voor bewerking en vinkt “verberg project van projectenlijst” aan of uit.

 

Nanda urenoverzicht - Gebruikers weergeven in gebruikerslijst - Projecten verbergen

Voor labels ga je ook naar Beheren en dan naar Labels. Ook hier bewerk je het label en vink je de optie “verberg label in labelijst” aan of uit.

 

Nanda urenoverzicht - Gebruikers weergeven in gebruikerslijst - Labels verbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat