Nog eenvoudiger uren registreren

In deze vakantieperiode staat de ontwikkeling van Nanda niet stil. Wij zijn erg blij dat wij een aantal nieuwe functies met jullie kunnen delen.

Nanda loves MoneyBird

MoneyBird is een dienst van Nederlandse bodem waarmee eenvoudig online facturen te maken zijn. Deze handige tool kent een snelgroeiende schare van enthousiaste gebruikers. Om online een factuur in MoneyBird te kunnen maken is het handig om te weten hoeveel uur op de factuur moet komen te staan. MoneyBird en Nanda hebben de handen ineen geslagen om je leven makkelijker te maken. Binnenkort kan er met één klik een MoneyBird factuur, met jouw geselecteerde uren, vanuit Nanda worden gemaakt.

Nanda als Google Agenda laag

Voor de gebruikers van Google Agenda is er een handige functie toegevoegd. Je kunt Nanda als een laag over je agenda heen leggen zodat in één oogopslag je boekingen van Nanda zichtbaar worden. Dit doe je onder Jouw instellingen > Jouw Nanda agenda.

Tussenboekingen

Bij het boeken kan het voorkomen dat de boekingen in je urenstaat niet op elkaar aansluiten. Nanda heeft nu een handige functie waarmee je direct kan zien of er een aansluiting mist en je met een druk op de knop een tussenboeking kunt maken.

Projectlimiet

Bij ieder project kun je nu het aantal beschikbare uren aangeven. Bij het boeken rekent Nanda realtime voor je uit hoeveel uur er nog beschikbaar zijn voor dat project. De projectlimiet stelt je als beheerder in onder Configuratiepaneel > Projecten.

Urenregistratie via Android

Voor de gebruikers van een Android telefoon is de Nanda App nu ook in de Android markteplace te vinden. Deze Andriod app boekt automatisch al je telefoontjes in Nanda. Uiteraard kun je deze in het overzicht ook weer verwijderen. In het Overzicht scherm kun je ’tussenboekingen’ maken als je een gat in je urenregistratie hebt. Lees meer over Nanda voor Android.

Nieuw prijsmodel

Nanda is afgelopen 1 juli één jaar oud geworden (hoera!). Inmiddels zijn er ruim 350 klanten die met volle tevredenheid gebruik maken van Nanda. Onze eerste gedachte was dat de eerste gebruiker gratis gebruik van Nanda kon maken waarna hij collega’s of klanten enthousiast maakte voor het gebruik. Op dit moment heeft Nanda vrijwel alleen maar eerste gebruikers en daarmee komen wij niet uit de kosten.

Dit is dan ook de reden dat Nanda haar verdienmodel gaat herzien. In het nieuwe model kun je Nanda de eerste 30 dagen uitproberen om daarna over te gaan in een betaald account. Als compensatie voor de bestaande gebruikers mogen deze tot 1 oktober gratis gebruik van Nanda blijven maken. Vanaf 1 okober 2011 wordt Nanda ook voor de bestaande gebruikers omgezet naar het betaald account. Wij hopen op je begrip voor deze noodzakelijke wijziging.

En meer

Met deze nieuwe functies is het versienummer van Nanda verhoogt naar 2.0.3. In deze versie zijn ook een kleine verbeteringen doorgevoerd en een aantal bugs opgelost. Een korte samenvatting van de verbeteringen:

  • Verbetering: labels worden nu ook getoond in de Excel overzichten
  • Verbetering: op een iPad wordt er niet omgeschakeld naar de mobiele versie
  • Verbetering: in de mobiele versie staan meest gebruikte projecten bovenaan

Een overzicht van alle wijzigingen vind je op de Change Log pagina.

Mocht je vragen hebben over deze nieuwe versie stuur deze dan [email protected]. Of stel ze via Twitter op @urenoverzicht. Laat ons weten wat je er van vind

Was dit artikel nuttig?