Laat je verrassen door Nanda 3

Laat je verrassen door Nanda 3

Leuk leuk leuk..

Herken je dat? Dat er zulk leuk nieuws is dat je graag wilt delen met iedereen, maar wat nog niet kan? Wij herkennen dat zeker. Hier en daar hebben we het stiekem al wel verteld, maar nu mogen we het met jullie allemaal delen. Eindelijk!

Zoals een aantal van jullie al weten zijn wij heel hard bezig met de nieuwe versie van onze geliefde Nanda: Nanda 3. We hebben de afgelopen tijd heel veel tips en feedback ontvangen, waar wij jullie allemaal ontzettend dankbaar voor zijn. Met al die goede tips zijn onze developers als een malle aan het developen geslagen en staat er nu een prachtige eerste versie van Nanda 3 klaar!! Verandering klinkt spannend, maar geloof ons als wij zeggen dat je deze verandering zult omarmen!

Wat kun je zoal verwachten in de nieuwe versie?

In deze versie zijn een hoop dingen anders, maar toch ook nog een hoop hetzelfde. Maar dan beter. Je kunt nu bijvoorbeeld naast projecten ook klanten aanmaken. Dus werk je voor één klant aan meerdere projecten, dan kun je alles nu heel goed organiseren en overzichtelijk houden. Label suggesties worden nog specifieker en in het overzicht filteren op bepaalde projecten zal gemakkelijker gaan. Ook de Moneybird koppeling is aangepakt, waardoor het factureren van de gewerkte uren nog fijner verloopt.

Maar natuurlijk hebben onze developers nog meer gedaan dan bovengenoemde verbeteringen. Ook de interface heeft een welverdiende make-over gehad en ziet er nu meer dan gelikt uit! En dan vertellen we nog over één ding; De mobiele apps voor IOS en Android hebben we ook aangepakt. Deze komen nu meer overeen met de desktopversie. Je kunt nu o.a. nieuwe projecten aanmaken en projecten filteren in het overzicht.


Let op: Dit is een voorlopig impressiebeeld van Nanda 3. Er gaat nog het een en ander aan veranderen. 

Wanneer komt Nanda 3??

Dan wil je natuurlijk weten wanneer deze nieuwe versie beschikbaar is. Dat snappen wij. Maar dat gaan wij nog niet verklappen. Dus, houd onze website en social media goed in de gaten en dan weet je binnenkort de officiële release datum!

Kun je echt niet wachten en wil je nu al graag de nieuwe versie gebruiken, dan kun je je aanmelden voor de bèta versie. Je kunt ons dan in de tussentijd nog van tips en feedback voorzien, zodat Nanda 3 rockt.

Let op: Heb je jouw Nanda account aangemaakt na vrijdag 22 december, dan heb jij al een Nanda 3 account.

Was dit artikel nuttig?

8 reacties op “Laat je verrassen door Nanda 3”

 1. Jan Jonkers schreef:

  Wordt het in Nanda 3 ook mogelijk kilometers en onkosten te registreren?

  1. Daimy schreef:

   Hallo Jan, in Nanda 3 komen een hoop nieuwe features. Onze developers hebben voor nu een selectie gemaakt welke features ze er eerst in verwerken en zijn hier nog mee bezig. Ik kan helaas niet met zekerheid zeggen of het registreren van kilometers en onkosten ook bij de eerste release zit. Het punt staat zeker op onze lijst, dus mocht het er dan nog niet inzitten, dan gaat het er wel komen.

 2. Erik schreef:

  Kan Nanda 3 overweg met iCal (naast Google agenda)

  1. Daimy schreef:

   Hallo Erik, zowel Nanda 2 als Nanda 3 ondersteunen het iCal bestandsformaat. De agenda link kunt u dus ook gebruiken in uw Apple Agenda.

 3. Daan schreef:

  A.u.b.zorg ervoor dat er een betere team organisatie komt met een beheerder die de labels (acivitieten), klanten en projecten beheert, lees instelt. De uren schrijvenrs kunnen dan enkel kiezen uit die posten om op te boeken. Dus een beter rechten systeem. Nu omdat bijvoorbeeld iedereen die labels en projecten kan instellen kan het een zooitje worden.

  Jullie zullen m kennen,maar kijk is hier naar: https://www.getharvest.com/

  1. Daimy schreef:

   Hallo Daan, dit punt staat hoog op onze prioriteitenlijst. Voor teams werken wij aan de functie dat enkel de beheerder projecten en labels kan aanmaken, om te voorkomen dat ieder teamlid dit gaat doen en het rommelig wordt. Bedankt voor het meedenken!

 4. Jelmer schreef:

  Hoe staat het ervoor met versie 3?

  1. Daimy schreef:

   Hallo Jelmer,

   De nieuwe versie van Nanda gaat goed, zo is de koppeling met Moneybird geïmplementeerd en zijn we bezig om dezelfde functies die in Nanda 2 zitten, door te voeren in Nanda 3. De eerste testers zijn momenteel over, die zijn aan het werk met de Alpha versie van Nanda 3. De BETA testers volgen binnenkort en wijzelf werken er al een aantal maanden mee. Het zal niet lang meer duren voordat Nanda 3 voor iedereen beschikbaar is!

   Groetjes, Daimy

Reacties zijn gesloten.