Nanda en MoneyBird, dat werkt!

Nanda en MoneyBird, dat werkt!

Nanda en MoneyBird zijn goede vrienden. Ze werken perfect samen en de koppeling tussen beide pakketten maakt de administratie voor veel ondernemers een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Vanaf het moment dat Nanda en MoneyBird de handen ineen sloegen hebben we heel veel mensen blij kunnen maken. En eigenlijk horen we steeds dezelfde argumenten om te kiezen voor deze twee applicaties:

Betaalbaar

Als ondernemer vind je het natuurlijk belangrijk om op je uitgaven te letten. Nu zijn er legio complete pakketten beschikbaar, pakketten waarin je vrijwel je hele administratie kunt doen. Dus van urenregistratie tot boekhouding. Die pakketten zijn vaak fantastisch, maar soms ook te omvangrijk en te breed om er lekker mee te kunnen werken. Daarbij is de prijs vaak een obstakel. Met de koppeling tussen Nanda en MoneyBird heb je, voor een prettig bedrag per maand, al een flink deel van je administratie te pakken. Dit is voor veel ondernemers een reden om voor deze combinatie te kiezen.

100% online

Bijkomend voordeel is dat Nanda en MoneyBird allebei online tools zijn, je werkt dus 100% in de cloud. Het prettige daaraan is dat je overal kunt werken, op iedere computer en op elk tijdstip. Je hebt je gegevens dus altijd bij de hand, of je nu op kantoor achter je computer zit of met je tablet in de tuin. Als je inlogt met je eigen gegevens ben je direct in je eigen omgeving. En naar de back-ups hoef je niet om te kijken, die maken wij voor je.

nanda en moneybirdGroot gebruiksgemak

We spreken inmiddels uit ervaring. Uiteraard houden wij onze uren bij in Nanda, en factureren en debiteurenbeheer doen we sinds een paar jaar met MoneyBird. Tot groot genoegen mag ik wel zeggen. Factureren en debiteurenbeheer zijn nog nooit zo makkelijk geweest als met MoneyBird. Net als Nanda werkt MoneyBird heel intuïtief en snel. En even voor de duidelijkheid, we hebben geen aandelen 😉

Altijd inzicht

Nanda en MoneyBird zorgen allebei voor inzicht in de administratie, dat geeft rust. Of het nu om de geboekte uren op een bepaald project gaat, of om het totaal van alle facturen van een bepaalde periode. Beide tools geven inzicht en controle in een paar muisklikken. Als ik onze klanten mag geloven (en dat doe ik uiteraard!) is het gebruik van Nanda en MoneyBird ver te verkiezen boven het gedoe met Excel sheets of andere handmatige oplossingen.

Nanda en MoneyBird gratis uitproberen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de koppeling tussen Nanda en MoneyBird uitproberen? Dat kan natuurlijk. De Nanda proeflicentie geeft je 30 dagen gratis en onbeperkt toegang tot alle functies, met zoveel gebruikers als je maar wilt. En MoneyBird kun je tot 3 facturen per maand gratis gebruiken. De koppeling tussen beide pakketten werkt natuurlijk ook in de gratis (proef-) licentie, dus probeer het gewoon.

En laat ons in een reactie of via social media nog even weten wat je ervaringen zijn, vinden we leuk!

Was dit artikel nuttig?