Nieuw: zelf bepalen wie je boekingen kan zien

Onlangs lieten we je al weten dat het mogelijk is om je zichtbaarheid voor al je collega’s (behalve voor de beheerder voor Nanda Urenoverzicht) uit te schakelen. Toen al beloofden we je dat er in de toekomst ook een feature zou worden opgenomen voor het maken van een zogenaamde White-list, en inderdaad … het is zo ver!

Collega uitzonderingen

Het was dus al mogelijk om je boekingen te verbergen voor al je collega’s, maar nu kun je daar ook uitzonderingen op maken. Voor de collega’s die met jou samenwerken aan een bepaald project bijvoorbeeld, of voor je projectleider. Onder “Jouw instellingen” (rechtsboven) zet je hiervoor een vinkje bij “Verberg mijn boekingen voor collega’s”, nu kan niemand jouw boekingen zien. Om voor één of meerdere collega’s een uitzondering te maken, zoek je de bewuste collega’s op in de lijst en klik je vervolgens op “Toevoegen”. Deze collega’s kunnen nu al je boekingen zien.

Project uitzonderingen

Ook voor projecten kun je uitzonderingen aangeven. Na het aanvinken van “Verberg mijn boekingen voor collega’s”, kun je alsnog een uitzondering maken voor bepaalde projecten. Hiervoor zoek je de bewuste projecten op in de lijst en klik je vervolgens op “Toevoegen”. Nu kan iedereen jouw boekingen op deze projecten zien.

Samen verder ontwikkelen

De nieuwe white-list functie is een goed voorbeeld van hoe wij Nanda samen met haar gebruikers nog beter maken. Heb jij ook een idee voor de toekomstige ontwikkeling van Nanda, laat ons dat idee dan weten. Want samen maken we Nanda steeds mooier.

Was dit artikel nuttig?