Kennisbank

  1. Support
  2. Kennisbank
  3. Aan de slag

Een tijdregistratie maken

De video uitleg

Stapsgewijs

Om een tijdregistratie te maken ga je naar het scherm ‘Invoeren’. Hier kun je alle gegevens die voor jou belangrijk zijn invoeren. Je kunt een begin- en eindtijd instellen. Of werk je liever met tijdblokken? Dat is ook geen probleem, dan klik je eerst op de twee pijltjes ‘<>’ en kunt dan een tijdblok invoeren. Verwerk je tijdregistraties van andere dagen, dan kun je gemakkelijk de datum wijzigen.

Dan is het tijd om de invulling van je tijdregistratie in te vullen. Bij Projecten‘ kies je voor welk project of welke klant je hebt gewerkt. Bij ‘Omschrijving’ kun je aanvullende informatie invoeren. Zoals de omschrijving van je werkzaamheden bijvoorbeeld. Wat jij prettig vindt. Je kunt het veld ook leeg laten.

En tot slot kun je labels toevoegen om je tijdboeking helemaal compleet te maken. Wat labels precies zijn? Dat leggen we hier aan je uit. Uiteraard kun je ook velden open laten, je bent niet verplicht om alles in te voeren.

Vervolgens druk je op ‘Opslaan’ en de tijdregistratie wordt verwerkt door Nanda en is in het Overzichtenscherm terug te vinden.

Nanda Urenoverzicht - Kennisbank - registratie maken

Chat