Kennisbank

 1. Support
 2. Kennisbank
 3. Aan de slag: De eerste stappen

Een tijdregistratie maken

Tijdsregistraties zijn regels die een activiteit beschrijven die je voor een specifieke tijdsperiode uitvoert.

Elke tijdregistratie bevat informatie over de start en stoptijd en tijdsduur. Informatie zoals een project, beschrijving en labels kunnen ook worden toegevoegd aan de tijdregistratie.

Timer in Nanda

Een tijdsregistratie maken

Tijdsregistraties kunnen je op verschillende manieren in Nanda invoeren. Dit zijn de gebruikelijke manieren voor het maken van een tijdregistratie. Open de Invoer pagina om te starten.

 • Timer gebruiken: Beschikbaar als de Timer mode is geactiveerd. Klik op de knop met het klok icoontje, rechts naast het tijdveld. Lees meer over de Timer mode.
 • Handmatige mode gebruiken: Gebruik de Handmatige mode om tijd in te voeren van activiteiten die al zijn gebeurd. Lees meer over de Handmatige mode.
 • Doorgaan met een vorige tijdregistratie: Klik op het start icoontje aan de rechterkant bij een tijdsregistratie. Nanda heeft geen pauze optie. Doorgaan met een vorige tijdregistratie komt het dichtste bij pauzeren.
 • Duur invoeren: In Timer Modus klik je op het linkerveld waarin de tijdsduur staat en vul je een nummer in. Dit kun je ook gebruiken voor het invoeren van activiteiten in die al zijn gebeurd.

Tips

 • Om een nieuwe project te maken vul je het projectnaam in het “project keuzemenu” en klik je onderaan op nieuwe maken. Lees meer.
 • Om een nieuw label te maken vul je de labelnaam in het “label keuzemenu” en klik je onderaan op nieuwe maken. Lees meer.
 • Om een ingevoerde tijdregistratie te bewerken klik je op het potlood icoon aan de rechterkant van de tijdregistratie.
 • Om door te gaan met een al ingevoerde tijdregistratie klik je op het start icoontje aan de rechterkant bij een tijdsregistratie.

Als je nog steeds vragen hebt over de tijd registreren, neem dan contact met het support team via e-mail of door rechtsonder op deze pagina te klikken op de chat knop.