Uren boeken met Nanda is anders, dat klopt

Als je een Nanda licentie aanmaakt kom je er al snel achter, uren boeken met Nanda is anders dan je misschien gewend bent. Met Nanda boek je namelijk achteruit, omdat dat het meest zuiver is.

uren boekenPlannen of registreren

We krijgen regelmatig het verzoek om agenda’s te kunnen inlezen in Nanda. Eerlijk gezegd snappen we die wens niet helemaal. Je agenda gebruik je voor het plannen van afspraken of werkzaamheden waarvan je nooit precies kunt weten hoe lang ze gaan duren. Je urenregistratie gebruik je wat ons betreft voor het registreren van tijd, zo nauwkeurig mogelijk. Die twee gaan dus niet gelijk op, het zijn twee verschillende dingen.

Het voordeel van achteruit uren boeken

Wij zijn ervan overtuigd dat er maar één logische manier van urenregistratie is en dat is achteruit je uren boeken. Dat is het meest zuiver. Pas als je een taak hebt afgerond weet je hoe lang je er precies over hebt gedaan. Als je achteruit boekt heb je dus altijd een exact overzicht van je tijdbesteding.

Blokken van uren boeken

Inmiddels hebben we echter van onze klanten geleerd dat niet iedereen exacte tijden wil zien. In de nieuwe versie van Nanda waaraan we nu werken geven we je straks dus ook de mogelijkheid om blokken van uren te boeken en je agenda in te lezen. Minder zuiver, maar soms wel weer netter als je je uren exporteert naar een facturatie tool bijvoorbeeld. Stiekem is het tegen onze principes, maar als veel klanten er om vragen negeren we zo’n wens natuurlijk niet.

chatten met nandaHulp of uitleg nodig?

We snappen dat het soms even wennen is aan Nanda. Daarom kun je ons altijd bellen voor een beetje hulp, uitleg of een fraai staaltje meedenken. E-mailen kan natuurlijk ook, of chatten. De ervaring leert dat je na een kort gesprekje heel snel blij bent met Nanda en we vinden het leuk om je te leren kennen, dus we horen je graag!

Was dit artikel nuttig?