Urenregistratie app Nanda is niet zomaar ontstaan

Misschien heb je ooit vreemd opgekeken als je antwoord kreeg van een medewerker van Presis, terwijl je je vraag toch echt aan Nanda zelf gesteld had? Of verbaasde het je dat je voor de betaling van urenregistratie app Nanda langs de betaalomgeving van Presis moest? Je had het waarschijnlijk al door, Presis is de maker van urenregistratie app Nanda Urenoverzicht. Maar hoe is dat nou zo gekomen?

Wie is Presis?

Presis is een enthousiast bedrijf in Maassluis en houdt zich bezig met de bouw van websites, webapps en diverse online oplossingen voor specifieke branches. Presis werkt 100% webbased en is Authorized Google Workspace Reseller, wat zoveel betekent dat zij een door Google geadviseerde partner is voor het bedrijven die de overstap naar Google Apps for Business willen maken. Kortom, Presis is een dynamisch en veelzijdig bedrijf met dynamische en veelzijdige medewerkers.

Waarom urenregistratie app Nanda?

Toen een aantal jaren geleden het idee ontstond om alle uren te gaan registreren kwamen de dynamische en veelzijdige medewerkers van Presis lichtjes in opstand. Want urenregistratie was vreselijk onhandig, enorm tijdrovend en ronduit vervelend! En zoals je dat van een stel eigengereide programmeurs had kunnen verwachten, bouwden ze in de loop van de tijd een urenregistratie app die het bijhouden van uren een stuk makkelijker en, belangrijker nog, leuker maakte.

Na jaren van gebruik in eigen huis werd de roep van onze klanten om een urenregistratie app steeds luider en hebben we besloten Nanda voor iedereen beschikbaar te maken. Overigens krijgen we nog wel eens de vraag waar de naam Nanda vandaan komt en eerlijk gezegd hebben we geen idee. De geestelijk vader van Nanda mocht de naam verzinnen en we tasten tot op de dag van vandaag in het duister, want zowel zijn moeder als vriendin hadden een andere naam 😉

Nanda anno 2013

Inmiddels is Nanda behoorlijk de kinderschoenen ontgroeid en een volwassen webapp, met mobiele apps voor Android en iPhone en een leger aan enthousiaste gebruikers. De Presis mannen en vrouw hebben goed geluisterd naar de wensen van haar gebruikers en dit, daar waar mogelijk, omgezet in nieuwe handige features. Zo is Nanda steeds completer en mooier geworden en deze beweging blijft zicht voortzetten in de toekomst.

Was dit artikel nuttig?