Vernieuwde koppeling met MoneyBird

Vernieuwde koppeling met MoneyBird

De doorgewinterde MoneyBird gebruiker kan het niet ontgaan zijn; er is een nieuwe versie in de maak die gefaseerd beschikbaar komt voor bestaande gebruikers. Inmiddels zijn er al een aantal Nanda fans overgezet naar deze nieuwe MoneyBird en hebben we ons Configuratiepaneel aangepast met een tweede koppeling.

Kiezen van de juiste koppeling

Omdat nog lang niet iedereen met de nieuwe MoneyBird werkt heb je nu de keus uit twee koppelingen. In het Configuratiepaneel onder het tabblad ‘MoneyBird’ kies je de koppeling die je nodig hebt, screenshots van de twee versies helpen je hierbij. Volg vervolgens de instructies en je koppeling is een feit.

koppeling-moneybird-nanda   koppeling-moneybird-nanda

 

 

 

 

 

Screenshots van de twee MoneyBird versies maken het je makkelijk

Waarom Nanda en MoneyBird?

Als je MoneyBird nog niet gebruikt kan ik me voorstellen dat je je afvraagt waarom je voor de combinatie Nanda – MoneyBird zou moeten kiezen. Het is eenvoudig. Nanda is heel goed in uren registreren en MoneyBird is heel goed in factureren en opvolgen. Met de koppeling tussen deze twee wordt het een makkie om je geboekte uren om te zetten in een mooie factuur en vergeet je geen uur meer te factureren. Zo heb je beide tools snel terugverdiend.

Bel of mail me gerust

Bel of mail me gerust als je meer wilt weten, ik vertel je er graag alles over. Of klik een keer op de chat button op deze website, je bent er nu toch 🙂

Was dit artikel nuttig?