Zo factureer je makkelijk je geboekte uren

online-uren-facturerenVoor de meeste ondernemers is de administratie niet echt een hobby. Gedoe met facturen, papieren, verzekeringen en de Belastingdienst. Je zou er moe van worden, vooral omdat het zoveel tijd kost. De gemiddelde ondernemer is dan ook altijd op zoek naar manieren om juist die administratie wat eenvoudiger en leuker te maken. Gelukkig kunnen we je een stukje op weg helpen met het vereenvoudigen van je administratie.

Online je uren boeken

Urenregistratie is een van die dingen waar een ondernemer niet echt blij van wordt. Hij moet het doen, maar leuk wordt het nooit. Denkt hij. Want je uren bijhouden kan wel degelijk makkelijk en leuk. Met online urenregistratie tool Nanda bijvoorbeeld, de tool die het mogelijk maakt om in enkele klikken online je uren te boeken, op ieder apparaat en tijd- en plaatsonafhankelijk. Het voordeel is dat je altijd kunt zien waar je uren blijven en belangrijker nog, je kunt je uren direct exporteren naar bijvoorbeeld een online facturatie pakket.

uren-facturerenOnline je uren factureren

Nanda heeft een koppeling met de online facturatie pakketten MoneyBird en Q-invoice. Als je je uren hebt bijgehouden in Nanda kun je deze eenvoudig exporteren naar MoneyBird of Q-invoice. Een factuur is dan snel gemaakt door de uren voor een bepaald project te selecteren, te exporteren en er een uurtarief aan te hangen. Je online factuur is dan al bijna klaar voor verzending naar je klant.

Uurtje factuurtje was nog nooit zo makkelijk

In het kader van het jezelf administratief makkelijk maken is de koppeling tussen je urenregistratie en je facturatie dus een hele waardevolle. Facturen sturen wordt zo wel heel makkelijk en leuk en daar doe je het tenslotte voor. Zowel Nanda als de online facturatie pakketten MoneyBird en Q-invoice zijn gratis te proberen, dus je kunt de koppeling vrijblijvend testen. Veel plezier bij het makkelijker en leuker maken van je administratie!

Was dit artikel nuttig?