Mijn bedrijf groeit, is Nanda dan geschikt?

Mijn bedrijf groeit, is Nanda dan geschikt?

Een vraag die ik best vaak krijg en het antwoord is duidelijk: ja natuurlijk! Nanda werd oorspronkelijk vooral door ZZP’ers gebruikt, maar de laatste jaren zien we ook steeds meer grotere bedrijven overstappen naar urenregistratie met Nanda. Ook deze bedrijven blijken heel goed met Nanda uit de voeten te kunnen. Welke redenen en voordelen noemen zij hiervoor?

nanda is schaalbaarSchaalbaar

Nanda is schaalbaar, ze beweegt met je bedrijf mee. Gedurende een licentieperiode kun je altijd extra licenties aanschaffen voor het restant van die periode. En aan het eind van de licentieperiode kun je altijd het aantal licenties vergroten of verminderen als er iets verandert binnen je bedrijf. Zo betaal je nooit meer dan je gebruikt, dat vinden we wel zo eerlijk.

Simpel in gebruik

Nanda is simpel in gebruik, daar blijven we voor zorgen. Uren boeken doe je in maximaal drie klikken en met die gegevens kun je ieder denkbaar overzicht maken. En juist omdat het zo weinig moeite kost is het ook niet moeilijk om een wat grotere groep mensen aan het tijdschrijven te krijgen, dat is mooi meegenomen. We horen met name van de wat grotere klanten dat het gebruiksgemak een voorname reden was om voor Nanda te kiezen.

nanda op tabletOnline tool

Nanda werkt 100% online. Dat betekent dat de medewerkers van je bedrijf ook uren kunnen boeken als ze niet op kantoor zijn. Op elke computer, laptop, tablet of telefoon met een internetverbinding kun je uren boeken binnen je eigen beveiligde Nanda omgeving. Verder nemen wij de back-ups voor onze rekening, je gegevens zijn dus altijd veilig.

Koppelingen

Nanda registreert op een makkelijke manier uren en maakt daar mooie overzichten van. Daar is ze vreselijk goed in, niet meer en niet minder dan dat. Maar het stopt het natuurlijk niet bij het registreren van uren. Je wilt immers ook nog iets met al die gegevens kunnen doen. Exporteren bijvoorbeeld, of factureren, en dat kan natuurlijk. Urenoverzichten kunnen worden geëxporteerd naar een spreadsheet en naar twee online facturatie pakketten: MoneyBird en Q-invoice. In de toekomst volgen zeker meer koppelingen, op dit moment inventariseren we de mogelijkheden en wensen in de markt. Dus mis je nog een koppeling, laat het ons dan vooral weten!

korting op nandaKorting

Nanda wordt steeds voordeliger naarmate je met meer collega’s uren boekt, prettig als je met een grotere groep uren gaat registreren. Op onze website staat een handige rekentool die je precies vertelt hoe hoog jullie korting is. Overigens zijn wij (en niet alleen wij gelukkig) van mening dat Nanda geen geld kost, maar juist geld opbrengt. Door handig gebruik te maken van labels wordt het bijna onmogelijk om nog uren te vergeten te factureren, zo verdient Nanda zich al snel terug. En je kunt precies in beeld krijgen welke uren declarabel zijn en welke niet, zo wordt het wel heel makkelijk om ergens bij te sturen als dat nodig is.

Alle Nanda features gratis proberen?

Dat kan, met zoveel collega’s als je zelf wilt. De eerste 30 dagen krijg je van ons en we gaan je echt niet stalken als je daarna toch voor een andere oplossing kiest. Beloofd! Heb je eerst nog vragen of opmerkingen? Dat kan natuurlijk ook. Mail me dan gerust of gebruik de chatfunctie op deze pagina, dan kan ik je vragen meestal direct beantwoorden. Ik hoor je graag!

Was dit artikel nuttig?