Nanda is er ook voor ZZP’ers!

Nanda is er ook voor ZZP’ers!

Urenregistratie. Ik snap dat je daar niet meteen heel enthousiast van wordt. Maar je uren goed registreren is wel heel belangrijk én nuttig! Nanda helpt je met jouw urenregistratie en maakt het makkelijk voor je. Urenregistratie biedt een hoop voordelen voor ZZP’ers.

Urenregistratie bijhouden of niet?

Urenregistratie is niet verplicht. Wel is het heel handig om jouw gemaakte uren bij te houden, zeker als je een startende ondernemer bent. Een goede registratie zorgt dat je een goed overzicht hebt van al je gemaakte uren. Zo kun je bijhouden waar al je tijd heen is gegaan. Door dit goed te monitoren kun je beter je tijd in delen en dus efficiënter werken. Ook heeft het voordelen wanneer het op belastingvoordeel aankomt: met een goede urenregistratie kom je in aanmerking voor verschillende belastingvoordelen zoals startersaftrek en zelfstandigenaftrek.

Bijsturen dankzij de terugtel-timerNanda urenoverzicht - tijd 4

Wanneer je van te voren heb bedacht hoeveel uur je aan een bepaald project wilt besteden, kun je hier met Nanda een projectlimiet en terugtel-timer aan koppelen. Deze houden bij hoeveel uren je al hebt gewerkt aan het project en hoeveel tijd je nog over hebt om niet over je tijdslimiet heen te gaan. Je kunt op tijd bijsturen wanneer je ziet dat bepaalde werkzaamheden meer tijd hebben gekost dan je had ingepland, je kunt hier en daar wat schaven of efficiënter te werk gaan.

Facturabele uren

Door continu in Nanda jouw uren te registreren krijg je altijd kloppende overzichten. Op deze manier leer je hoeveel tijd bepaalde werkzaamheden in beslag nemen. Het voordeel daarvan is dat je een beter besef hebt van de tijd die taken in beslag nemen en kun je deze dus nauwkeuriger kunt factureren. Zowel jij als de klant komen aan het einde van het project niet voor grote verrassingen te staan. Maar er is nog een voordeel aan ieder uur registreren; er gaan je geen uren gaan meer aan je voorbij die achteraf had kunnen factureren. Hierdoor loop je dus geen omzet meer mis.

Niet facturabele uren

Je hebt continu netjes je uren ingevuld. Je facturen zijn nauwkeuriger. En er gaan geen uren meer aan je voorbij die je had kunnen factureren. Goed zo! Maar er is nog meer dat je kunt doen; bijschaven. Want hoeveel uren besteed je aan netwerken? En aan je e-mail verwerken? Grote kans dat je hiervan schrikt, ongemerkt gaat daar meer tijd in zitten dan je zou willen. Maar omdat je nu een beter inzicht hebt, kun je hier en daar wat schaven en meer tijd besteden aan zaken die je meer geld opleveren. Want het draait allemaal om meer facturabele uren en meer inzicht.

Proberen?Nanda urenoverzicht - Nanda 5

Ben je na het lezen van de voordelen van Nanda enthousiast? Je kunt Nanda nu 30 dagen gratis uitproberen, die krijg je van ons! Daarna kun je zelf kiezen of je door wilt gaan met Nanda, zonder dat wij ons aan je opdringen!

Liefs,

Was dit artikel nuttig?