Online tijdschrijven makkelijk gemaakt

Online tijdschrijven is nogal een dingetje, ik ken niemand die tijdschrijven als één van zijn hobbies noemt. Toch is tijdschrijven niet lastig of ingewikkeld en heeft het wel degelijk nut om bij te houden hoeveel tijd je aan bepaalde werkzaamheden hebt besteed. Tijdschrijven geeft je overzicht en helpt je geen uren te vergeten als je gaat factureren.

Nanda maakt online tijdschrijven makkelijk

De ontwikkelaars van Nanda hebben er een sport van gemaakt om online tijdschrijven zo makkelijk mogelijk te maken. Dus geen eindeloos aantal velden om in te vullen, maar gewoon drie. En geen ellenlange scroll-lijsten, maar een uiterst intelligente zoekfunctie. Het design en de interface nodigen je uit om het ook werkelijk te doen en vol te houden, je uren bijhouden is echt geen drama.

online-tijdschrijven-export-nanda

Tijdschrijven alleen is niet genoeg

Met het bijhouden van waar je je tijd aan besteed hebt ben je er natuurlijk nog niet. De Belastingdienst of je klanten willen graag een gedetailleerd overzicht zien van de gemaakte uren, dus zit er in Nanda een vernuftig systeem om met behulp van filters in een handomdraai mooie overzichten te maken en te exporteren.

Mobiel tijdschrijven

Misschien ben je niet altijd achter je eigen pc te vinden en werk je ook regelmatig op locatie, dan zijn de mobiele apps voor Android en iPhone ideaal. In de mobiele apps registreer je net zo makkelijk je uren als in de webapp op je computer en de verwerking van die boekingen doe je dan gewoon als je weer terug bent op je werkplek.

Online factureren

De overzichten die je maakt kun je ook gebruiken voor je facturering. Als je een export maakt naar MoneyBird kun je direct de geboekte uren factureren aan je opdrachtgever, online natuurlijk. Tijdens de export geef je het uurtarief en het BTW tarief aan en de rest gaat eigenlijk vanzelf. De koppeling tussen Nanda en MoneyBird maakt veel mensen blij, elke dag weer!

30 dagen gratis proberen

Je kunt Nanda 30 dagen gratis proberen. Registreer je vrijblijvend en je kunt van alle functionaliteiten gebruik maken en zo zelf zien dat Nanda online tijdschrijven makkelijk gemaakt heeft. Is het proberen waard toch?

Aanmelden

 

 

Was dit artikel nuttig?